OOO

Sabtu, Mac 17, 2012

Apa Yang Best dan Tak Best Di Secret Recipe

Selalu beli kek harijadi  di Secret Recipe..tapi makan kat dalam kedai SR tak pernah lagi.  Yang tak boleh di lupakan bila hb beli kek ulangtahun perkawinan dorang tulis macam ni..sedih weiiii..ejaan pun salah..bila ingat balik cam kelakar ajer kan.  Kalau korang nak baca kisahnya bolehlah kat SINI
Yang belanja kat sini anak akak Yana.  Yana order IRISH LAMB STEW..yang tak bestnya sebab daging dan sos sejuk. Macam dah lama di siapkan,  Yana geram tapi dia tak nak pulang balik...malas nak gaduh dengan pelayan kat sini. 

Kecian gak sebab dia bukan balik selalu, bila nak makan jadi camni. Dia makan pelan-pelan sampai habis.  Rugi tak habis sebab harga dekat RM20.00
Nasib baik akak punya CHICKEN CORDON BLEU sedap..
tak ingat pulak kami order air apa
 
Imran order LASAGNE..sedap sungguh.  Kami makan SR kat KL Sentral masa nak hantar Yana naik ERL ke KLIA.  Harga akak tak ingat .. lagipun yang bayar anak akak.  Terima kasih Yana.

Memang tak di nafikan kek-kek yang di jual di SR memang sedap, tapi harganya boleh tahan.  Kalau teringin sangat akak beli sekeping..jadilah kan janji tertunai hasrat di hati.

15 ulasan:

  1. Salam.

    Memang semua entry macam tertunai hasrat lah.. Menarik betul..

    BalasPadam
  2. boleh buat report dekat dia bgatau mkanan sejuk

    BalasPadam
  3. ayat trademark yg last tuh yg meletop

    BalasPadam
  4. Itu tak syok...kalau bayar mahal,makan pula tak sedap geram errggg

    BalasPadam
  5. Nasib sue x kena mcm tu jg. Stakat ni pg SR, food dia ok lg. Kualiti masih dijaga. Tp klu kena mcm akak tu. . Geram jg la.

    BalasPadam
  6. ermmm...sdp2..lasagna dia memg best!puas hati jgkla..wlupun kt sr ni sumenya mahal..

    BalasPadam
  7. hehe macam tu ke dia orang eja, takpe janji kek sedap ye kak ina..

    BalasPadam
  8. Tetap tertunai rasa di hati menonton SR di blog ni menghasilkan kelaparan xterhingga! :P

    BalasPadam
  9. Memang pun harga SR sedikit tinggi dengan tax lagi.
    Tapi kalau mengidam singgah juga setakat beli sekeping dua.

    BalasPadam
  10. Kalau diorang serve makanan sejuk adalah sesuatu yang tidak sepatutnya dilakukan.....

    BalasPadam
  11. mama pun suka sr.. birthday kak iman bli 2 bijik kek untuk taska dan tok kwn sekolah... hg mahal sikit tp berbaloi2 dan tertunai hasrat nak kek birthday sr...

    BalasPadam
  12. Memang x sekolah org yg eja cam tu. Mahal tapi puas hati x pe tapi kalau mahal x puas hati boleh bernanah hati.

    BalasPadam
  13. kid suka condon bleu, lasagna dan macaroni cheese..

    BalasPadam
  14. saya pun begitu,kalau teringin nak makan beli sekeping je...

    BalasPadam
  15. tu la ,kena hati2 pilih SR

    kat sogo (f.court) ok

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers