OOO

Selasa, Mac 06, 2012

Jom shopping jubah kat Jubah Moden J Sya

Untuk makluman N3 ni Firdaus yang buat..wah nak lawan mak dia lah pulakkkkkk

Mesti korang pening mana nak cari jubah-jubah yang sesuai utk pelbagai majlis especially dinner, majlis betunang, kenduri kawin and raya. Pastu plak banyak yang korang tengok xbanyak design atau saiz yang tak sesuai.


Hah kat sini ade semua penyelesaian pasal soalan-soalan yang bermain diminda. Jubah Moden J Sya menyediakan pelbagai jubah-jubah yang terkini dan terbaik dari kilang. Diingatkan perniagaan nie menggunakan perniagaan menggunakan 100% online. Jadi memang takde kedai. 

Pasal harga untuk sepasang jubah pulak antara RM130.00-RM200.00. Kat kedai nie memang murah jubahnya kalau nak dibandingkan di kedai-kedai kat Jalan TAR atau kedai-kedai online yang lain. Tak caye korang g la tengok2 kt kedai lain.Tapi jangan ingat jubah nie murah tapi takde kualiti. Nie memang terbaik la kualiti die.
Kalau dah nama pun perniagaan online, mesti la korang ingat nak anta mesti ade bayaran lebih kan? Berita baik untuk sape2 yang nak beli kalau korang dok kat Area2 Semenanjung Malaysia dan Singapore sebab ianya FREE POSTAGE. 

Tapi yang duduk kat area Sabah&Sarawak korang jangan takut dengan cas yang tinggi sebab korang kena tambah RM10.00 je untuk penghantaran. Murah la sesangat 2. semua jubah2 ni adalah pre-order. Jadi barang akan sampai dalam masa 2 minggu lepas payment diterima (sekitar 8-9 hari bekerja)
Kalau korang nie memang peminat tegar jubah, kat sini la tempat yang memang kene dengan selera korang. Ade special offer kalau korang beli 3 helai dan lebeh akan dapat 10% discount. Tak pun kalau korang selalu beli kat sini juga, korang juga dapat special discount untutk regular customer.

Okey dah puas membebel pasal kedai nie, Meh sini nak ajar cara order
Ade 3 cara yang korang leh gunakan :-
a) Melalui Facebook

 

  



Dah settle cara camtu akan diberitahu cara pembayaran. 
b) Cara SMS 
Bile korang dah tengok kat Jubah Moden J Sya albums yang berkenan, hantarkan KODBAJU(space)
WARNA(space)
SIZE(space)NAMA(space)
ALAMAT ke 0175038287
 

contoh: KAFTANTABHITA SOFTBLUETURQOISE L HASLINAHARUN NO.xx,LOTxxxx,KG.xxx.xxxx.KL
Pastu korang akan dapat cara pembayaran yang perlu dibuat.

c) Menggunakan Blackberry
Kalau korang pakai Blackberry, add BBM(pin:288F990F) - 

Pastikan korang nyatakan korang customer J Sya...kalau xbuat tidak akan dilayan.Pastu baru hantar KODBAJU(space)WARNA(space)SIZE(space)NAMA(space)ALAMAT
Senangkan cara nak order. Untuk maklumat lanjut dan design-design jubah leh la jenguk2 di Facebook Jubah Moden J Sya
Terms & Conditions:

1-No refundable items, please measure your body first according to the measurement given. We always double check the conditions before we deliver the dress.
2-No money will be refund as in business every transaction will be recorded & analyzed.
refund = loss. But, u can change your stock in case the dress are defected or wrongly send to you.
3-Please bear in mind ALL items are & pre order. For PRE ORDER items u need to wait at least 1 week to 2 week. If there is problem with your stuff we will inform you A.S.A.P

4-If you need the dress urgently, within a week please dont take any risk to place the order.
We wont be responsible for any other late delivery as every pre order is stipulated clearly above: 2 weeks(8-9 working days).

8 ulasan:

  1. cantik2nya jubah tu k.ina.. bley pakai masa raya tahun ni kan... ^^

    BalasPadam
  2. cantiknya...erm so far sha ade 1 je jubah..kena tambah stok ni.hehe

    BalasPadam
  3. cantik..ada ke saiz saya eh? mesti labuh2

    BalasPadam
  4. so far so good.

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers