OOO

Sabtu, Mac 03, 2012

Streamix hai Streamix

Teruk tul lah streamix sekarang ni..tension akak dibuatnya.  Tak sampai sebulan line down balik.  Geram betullah.
Sebagai seorang blogger tegar, jika tiada line memang boleh tension dan meroyan dibuatnya.  Kebetulan ada job yang tengah tunggu untuk di published dan be tengah running, rasa rugi jika tak dapat update blog.

Akak terpaksa minta jasa baik teman baik blogger supaya check email sepanjang ketiadaan line dari pagi khamis lagi.  Terima kasih buat teman blogger.

Terima kasih buat peserta yang join contest akak yer..insyallah akak akan umumkan pemenangnya secepat yang boleh.

7 ulasan:

  1. salam
    tu la kak,bg saya baik takde air (boleh dicari) dari takde letrik/internet hehe...

    BalasPadam
  2. sentiasa kena ada backup, celcom broadbank ke, beli yang package seminggu sementara streamyx tengah down.

    BalasPadam
  3. oit selalu sangat k ina kene. kita pun pakai streamyx gak but so far memang alhamdulillah je..

    alah ada hikmah tuh

    BalasPadam
  4. mmg geram kalu gitu kak, sy kalu xguna pon streamyx down mmg papi cpt2 kol org suh betolkan..

    BalasPadam
  5. geramnya klu asik problem kan...
    dulu guna celcom pon problem..
    skrg guna P1 ok lah sikit..heheheh

    BalasPadam
  6. Kena pakai unifi le plak. Mesti laju mencanak-canak.

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers