OOO

Rabu, Mei 02, 2012

GA Teka Teki Tekuk

Alhamdulliah memang murah rezeki akak pada tahun ini.  Jadi akak nak share rezeki dengan anda sebab anda selalu support blog akak terutama yang dah vote  blog akak bagi 3 kategori 

3. Malaysia International Tourism Travel Blog 

Satu lagi kategori akak tak tau sape yang calunkan..kali ni

Kategori Malaysia International Tourism Blog of the Year

Sape yang belum vote lagi boleh lah vote melalui fb.  Cuma tinggal 8 hari sajer boleh vote.

Ada orang kata akak ni kejar glam..alahai apa salahnya cuba nasib nak mempromosi blog sendiri.  Kalah atau menang akak tetap puas hati sebab akak dah berusaha.

Senang ajer teka teki tekuk kali ni..
cuba teka berapa jumlah voucher ini?
 Hintnya : 
Boleh beli sebuah washing machine 9kg
 dan bread maker
*jumlahnya 4 angka
Hadiahnya ialah :
1.  2 orang pemenang yang tepat, hampir tepat dan terpantas akan di pilih sebagai pemenang.
2.  Setiap pemenang akan mendapat wang tunai RM10.00 dan sebuah fm

 Syarat-syaratnya :
Cuma beri jumlahnya  di bawah N3 ni sahaja
Setiap peserta cuma boleh teka sekali sahaja
suka hati nak buat N3 ataupun tidak

Tarikh akhir pada 30hb. April 2012 pada jam atau 12.00 tengahmalam

Senang bukan..jomlah teka teki tekuk sekarang juga

21 ulasan:

  1. InsyaAllah nanti nak join.. Good luck akak.. ;)

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum Kak Ina

    tekaan saya macam tepat ajer...he he RM1750.00

    BalasPadam
  3. Semua ada 14 keping bersamaan dengan RM1400

    BalasPadam
  4. saya nak cuba jugak..
    mungkin RM1758.00

    BalasPadam
  5. Mencuba. disini...
    rm1500...

    BalasPadam
  6. salam kak Ina...

    nak join mencuba jugak
    RM2,200.00

    BalasPadam
  7. Hi there, all the best in winning the categories ya? I'm running for some of them too :)

    BalasPadam
  8. saya try teka naa kak ina..

    rm1799.00

    BalasPadam
  9. akak nak teka gak....voucher ada 15 keping...jumlah RM1500

    BalasPadam
  10. Teka jugalah.... mana tahu mengena..hehe..

    21 keping = RM2100

    :)

    BalasPadam
  11. Alaaaaa... ruginya.. tak perasan tarikh tutup.. :(

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers