OOO

Selasa, April 03, 2012

Perasan Glam Jap Dalam Harian Metro Hari Ni

Hari ni keluar pagi, gi ziarah arwah mak saudara belah suami  kat serdang dan  pastu gi ke Spa di  Kajang pula.  Tak dan nak baca suratkhabar, selalunya bila sarapan pagi akak memang selak Harian Metro.
tudung putih tu anak akak Ira tak nampaklah pulak
Bila sampai ke rumah petang tadi akak kena tag kat fb, adik ipar di Segamat bagitau muka masuk Harian Metro hari ni...wah apa lagi akak pun cepat aaa cari..

Tak sangka pulak boleh keluar muka akak yang tak cun  hari ni.  Wah perasan glam jap, nasib baik tengah senyum.

Walaupun tak sebut nama atau blog akak kira...oklah tu kan..untuk kenangan diri sendiri.(kena potong dan frame ni)

p/s kalau nak baca N3 pasal Libresse bolehlah ke SINI

30 ulasan:

  1. waaa....glam gitu kak ina :)

    BalasPadam
  2. Wahhh!! Glemer la akak :)
    Tahniah :D

    BalasPadam
  3. DAH TENGOK!!akak senyum ;)

    BalasPadam
  4. perghhh macam sign otograpppp!!!!

    BalasPadam
  5. wah jadi restis ni.. hehehe

    BalasPadam
  6. weeewit! kelas kak ina! :)

    BalasPadam
  7. Thahniah..uihhh Mak Glamer tak henggat..haha. Untunglah..naik sainnnn kat pipi..hahaha

    BalasPadam
  8. yahoooo..bertambah glam you. huhu..

    BalasPadam
  9. Kak Ina,
    Dah perasan dah pagi tadi gambar akak tu...tapi cari dlm FB tak ada plak cerita akak tu...belum upload kot!

    "Isss...ini macam Kak Ina", kata saya. Hubby plak menyampuk, "Kak Ina mana?". "Kak Ina blogger tegar tu la...!", saya kata.

    BalasPadam
  10. kak ina
    dah jadi selebriti kakak kita nih...sabar je la. Kak Ina sihat?

    BalasPadam
  11. Mmg glamour lah KakIna... senyum manis kali ni.

    BalasPadam
  12. Nak sainnnnnnnn hehhehee lama tak singgah sini...

    BalasPadam
  13. ok arr tu kak...janji ada muka akak terang2 dlm paper tue..

    BalasPadam
  14. Ina... manis senyumannya tu... glamour lah kejap kan?

    BalasPadam
  15. waa kak ina memang glemer, senyuman manis pulak tu..

    BalasPadam
  16. whoaaa.... dah makin kerap yea akak masuk paper yea...kena kasi frame nie...

    BalasPadam
  17. Saya pun perasan bila baca paper semalam. Macam kenal je.. Memang betullah tu Kak Ina.. :)

    BalasPadam
  18. saye tengok gak akak semalam kat harian metro..kekeke

    BalasPadam
  19. Wah glamer gitu.. hehehehe ;)

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers