OOO

Khamis, Julai 26, 2012

Pilih Jangan Tak Pilih

Bila ada voucher MPH RM200.00 yang akak dan anak akak dapat jawab soalan BI   masa event Oh My English ! campur akak dapat dulu masa event kegel RM220 , kami gilah ke MPH JJ Wangsa Maju nak beli buku pilihan masing-masing.
Bila dapat banyak camni..memang pening kepala nak pilih..terutamanya akak sebab novel banyak yang best-best.
Akhirnya akak pilih ikut novel best sellers ..tak yah nak peningkan kepala

Ira dan Imran kami dah tetapkan cuma beli buku dalam RM30 seorang sahaja. 
Manager akak ni pulak tak minat baca buku sangat..dia cuma beli buku katun omputih..hermm akhirnya yang banyak borong buku akak dan Ira ajerlah.

Cukup untuk stok setahun sebab sekarang ni payah sikit nak habiskan novel sebab banyak urusan lain yang perlu di langsaikan.

Seronoknya  dapat membeli buku tanpa mengeluarkan wang satu sen pun. 

9 ulasan:

  1. waii..meriahnya kak..banyak hasil tangkapannya tu..

    BalasPadam
  2. beruntung,Alhamdulillah rezeki

    BalasPadam
  3. best nya dpt baucer free..hehe.... boleh pilih mcm2 buku

    BalasPadam
  4. dh abes bc bku tu leh jual lak kak, dpt duit blk..heheh

    BalasPadam
  5. Seronoknya dapat beli buku free..

    BalasPadam
  6. Bestnya dapat beli buku tanpa mengeluarkan wang. :D hee

    BalasPadam
  7. kalau tak silap resit beli buku nie boleh guna untuk tolak income tax ...

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers