OOO

Isnin, Julai 02, 2012

Pot Pet Pot Pet

Pot pet pot pet dengan bekas wartawan kat satu event








Setuju tak dengan apa yang akak pot pet tu.......

p/s ayat telah di ubah sedikit untuk menyedapkan cerita tapi ni kisah benar yer..ada tak yang terasa?

21 ulasan:

  1. heheh beshnya tgk akak attend mcm2 event :)

    BalasPadam
  2. Twrbaiklah kak.. Sebab byk yg nurul tgk blogger copy paste.. x bg kredit plak tu.. :)

    BalasPadam
  3. setuju dgn semua event x dpt duit :)
    bab curi gambar mmg x sesuai.. kalau ambil kena bg kredit, tak pun, bw kamera sendiri.. kamera kopak pun x per kan? (cam sop heheh)

    BalasPadam
  4. tak pelah kak, janji akak dah wat yang terbaikkkk

    BalasPadam
  5. Hihihiii. . Kak ina. Betul la tu ckp akk. Hee

    BalasPadam
  6. Blogger bukan semuanya yang mampu terutama yang baru hendak berjinak-jinak dengan dunia penulisan.

    BalasPadam
  7. Salam sejahtera

    Suka sgt tgk KIKL pegi mana2 mesti bawa balik cerita. Kita tumpang seronok je.

    BalasPadam
  8. mestilah support bloggerkan sbb kita wartawan bebas.. pot pet pot pet.. hehehe

    BalasPadam
  9. Kalau tak boleh copy paste, simpan je artikel buat pekasam...hehe..mesti ada yg marah ni.
    Copy paste resipi dpt pahala kat org tu. Pasal gambar, majoriti blogger boleh ambil gmbr sendiri. Rajin dgn malas je.

    BalasPadam
  10. bestnya akak selalu g event

    BalasPadam
  11. bekas wartawan tu hilal azmi ke? hahahaha....

    BalasPadam
  12. comel kartun tu kak. hehehe... btw, tengkiu back up blogger..hehehehe... betul2 otai akak ni... lagi pulak x kedekut ilmu!

    BalasPadam
  13. apa yang penting kita enjoy dengan apa yang kita buat

    BalasPadam
  14. wartawan ler kaki cnp tanpa bagi kredit. comey ah doodle kak ina neh...ahahah

    BalasPadam
  15. blogger top pun ada copy paste tak?hee,,dtg jenjalan sini,,,pastu follow ler skali,,;)

    BalasPadam
  16. kalau ikutkan blogger dan reporter kerja lebih kurang tapi blogger ada pengaruh diinternet manakala reporter tidak

    BalasPadam
  17. itu senarionya yek? oooo...
    kita tak pernah p event.. ;)

    BalasPadam
  18. Setuju sangat kak Ina..

    Biasalah ada yg dengki dengan blogger la tu kan ;)

    BalasPadam
  19. Kak Ina... macam wartawan nie diorang tak faham jiwa seorang blogger lagi... even skang pun suratkhabar pun ade dapat info kat blog untuk jadikan bahan berita kat suratkhabar diorang... takkan BEKAS WARTAWAN tu tak perasan kot... ehheheheehe

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers