NAK DUIT RAYA TAK?

Cabaran Duit Raya 2014

Selasa, Julai 31, 2012

Rekod Terbaik BE Selama Ini


Assalammualaikum dan salam berpuasa.

Alhamdulliah..syukur kepada Allah s.w.t. terima kasih memberi rezeki kepadaku di bulan Ramadhan yang mulia.  

Kalau hujung bulan memang ramai yang nak cash out selepas BE lebih dari RM50.00 kan..kan.  Akak pun sama..bila tenguk bufferd earning banyak camni terus ajer tekah cash out.
Dapat gak merasa cash out untuk BE sahaja lebih dari RM500.00.  Sepanjang akak dapat berblog sejak dari akhir tahun 2008, barulah pertama dapat cash out  BE yang paling banyak akak dapat selain dari advertorial (sponsered post). Kira macam pecah rekodlah kiranya ni..(perasan cam pecah rekod di olimpik)


Boleh gak guna masa sesak kan..tak pun bawa family gi bercuti tempat yang dekat-dekat..tak pun simpan ...ataupun beli gadget yang boleh membawa kebaikan.


Terima kasih Nuffnang dan pengiklan-pengiklan  yang sudi pilih blog akak untuk tepek iklan mereka. 

Tip Berblog..kalau ada BE memang kena update dan up kan trafik..kalau nak tau lagi kat SINI dan SINI
 

Semuanya di sebabkan trafik yang melimpah ruah sepanjang bulan Ramadan ini..jadi meter BE pun lajulah..
  Terima kasih juga kepada semua yang sudi berkunjung ke blog akak.

 Masuk pulak muka tak cun ni dalam Jelita bulan Ogos...akak tak tau..
ada geng Ayu yang bagi info.  Kenangan yang tak boleh di lupakan

33 ulasan:

  1. Alhamdulillah rezeki,tahniah akak ;)

    BalasPadam
  2. alhamdulillah kak...saya tak sampai tahap gitu lagi ;)

    BalasPadam
  3. Alhamdulillah rezeki buat akak sekeluarga..
    Tahniah ye kak ;)

    BalasPadam
  4. tahniah kak ina.. terbaek

    BalasPadam
  5. tahniah akak ;)
    Rezeki Allah kan..doa lah saya boleh dpt traffic mcm kak Ina jugak..weee

    BalasPadam
  6. alhamdulillah rezeki anak2 tu.. macam dapat bonus juga tu kak.. hehehe

    BalasPadam
  7. wah banyaknya trafik akak...

    tahniah2 boleh cash out dah hari ni yer

    BalasPadam
  8. Waaaahh.. hebat sangat tu semate sbb BE... congratz!! ;)

    BalasPadam
  9. tahniah kak ina...bestnya...syukur alhamdulillah...saya ntah bila la bleh merasa..:)

    BalasPadam
  10. whoaaa... memang trafik kaw kaw nie....prestasi terbaik laa

    BalasPadam
  11. bila la jaa boleh merasa duit nuffnang ni ekk? hehe. baru rm20. huhu.

    BalasPadam
  12. rezeki bulan ramadhan tu kak...alhamdulillah dan tahniah kak ina...

    BalasPadam
  13. Bagus kak Ina tak berselindung dgn jumlah yg akak dpt. Bukan apa, kalo blogger otai tak beritau berapa amount tu, susah la kita nak letakkan target dan tau kita punya benchmark kan? Selonoknya dpt BE. nnt buat GA ye. Heheh.

    BalasPadam
  14. bestnya kak..bila agaknya sy dpt cam tu erk?

    BalasPadam
  15. tahniah Kak Ina atas rekod BE selama berblogging...duit raya tu...

    BalasPadam
  16. reski kak ina.. Alhamdulillah..
    dni sejak tahun lepas nuff tak kasi BE ke blog personal tu... kecewa pun dah tade dlam kamus idup. dah terbiasa tak dapat... macam dah tamat riwayat ber BE dengan nuff hehe

    BalasPadam
  17. rezeki2..alhmadulillah..tahniah kak

    BalasPadam
  18. tu dia apa2 tahniah kak ...raya sakan la

    BalasPadam
  19. duit raya tu kak... bestnya.... thankz sebab kongsi di sini

    BalasPadam
  20. banyaknyer kak...tahniah2

    BalasPadam
  21. Tahniah Kak Ina.. Banyak tu.. rezeki bulan ramadan kan..

    BalasPadam
  22. Tahniah Kak Ina...:)Rezeki Ramadhan..

    BalasPadam
  23. Tahniah Kak Ina...:)Rezeki Ramadhan..

    BalasPadam
  24. Salam KakIna KL,
    Alhamdulillah rezeki di bulan Ramadhan...

    BalasPadam
  25. tahniah kak..rezki ramadhan & syawal

    BalasPadam
  26. alhamdullilah murah rzki.. tahniah

    BalasPadam
  27. rezeki kak ina & family...alhamdulillah.. :)

    BalasPadam
  28. Akak..bagilah tips..alin dari 2009 still 58 hengget hehehehe

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...