OOO

Selasa, Ogos 07, 2012

Masakan Paling Best

Anak akak yang kata...sekali sekali layazzzzzzzzzz menu ni..sedap kan...

Memang sedap sungguh..habis nasi 3 cawan...tak yah gi makan buffet kat hotel besar yang harga kadang-kadang tak masuk akal..

Bulan puasa mana ada yang boleh makan banyak walaupun menu ada beratus-ratus..pas minum air..perut dah kenyang.

Ada gak hotel yang ajak gi berbuka puasa kat tempat mahal, tapi masalahnya cuma boleh bawa sorang ajer..alahai baik tak payah pegi kalau camtu..kesian kat anak-anak kat umah. 


15 ulasan:

  1. Tula k ina sekali sekala makan gni mmg layannn... Hehe

    BalasPadam
  2. kalau En Hubby dpt lauk cmni bleh makan berulang nih...lepas terawih konpem melantak balik nih..

    BalasPadam
  3. makanan masak sendiri adalah terbaik! heheh

    BalasPadam
  4. Telur goreng kadang2 menyelerakan kalau makan dgn nasi putih..Kalau kena gayanya.. Hehe!

    Makan bersama keluarga adalah terdetik yg indah.

    BalasPadam
  5. betul tu kak,mskan ibu terbaik

    BalasPadam
  6. Betul tu kak.. Tentu tak berselera makan, jika kita sahaja yg pergi..

    Hmm rasa Nur kadangkala perlu juga sesekali makan dengan ahli keluarga yg lain di luar tapi kenalah mengikut kemampuan kita.. (ini sekadar pendapat sendiri)

    BalasPadam
  7. sodap eh tolo dadar tu..garing! sup telo ke hape tu kak?

    wah mlm ni mmg cadang nk msk sambal sarden..sodapnyer..letak tomato lebeyh ye kak..

    ^ ^

    BalasPadam
  8. sekali sekala memang kena layan gak menu nie kak ina...duk asyik menu hebat2 tiap2 hari pun boring gak kan.

    BalasPadam
  9. saya last week, teringin betul nak makan sardin ngan telur mata, tu jer saya hadap sorang! lain betul mengandung kali ni. selera murah.hehehe :)

    BalasPadam
  10. Makan ramai2 lagi menyelerakan :)

    BalasPadam
  11. setuju...itu yang paling best dan boleh buat makan bertambah time sahur..

    BalasPadam
  12. sekali skala lehg la..kalau buat gathering ngn kawan-kawan :)

    BalasPadam
  13. Makan dengan family kat rumah lagi baik :D hee

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers