OOO

Sabtu, September 22, 2012

Sedih Tapi Gembira

Assalammualaikum semua



Alhamdulliah...terima kasih ya Allah SWT di atas rezekimu kepadaku. Puas hati bila hasil yang ditanam, telah di tuai hasilnya.



Masih ada yang tak percaya dengan berblog boleh menghasilkan pendapatan..buktinya dah ada.  Tapi kenalah berusaha dengan penuh jujur dan bekerja kerja memperkenalkan blog kita.
Blog personal memang payah nak trafik tinggi..selalunya blog hiburan memang orang selalu datang baca.


Trafik yang datang ke blog juga biarlah dari N3 yang berfaedah dan mendatangkan manafaat buat semua  dan jika semua itu telah di lakukan, berdoalah agar anda semua boleh berjaya.
Kalau di bandingkan analistik google pv dan nuffnang pv memang banyak betul perbezaannya. tak taulah kenapa?

Rezeki dari sponsored post/advertorial pun bertalu-talu akak terima pada minggu ini.  Alhamdulliah.

Mungkin ini semua berkat doa arwah abah yang suka bila akak bagitau yang akak boleh buat duit dengan berblog dari rumah.  Alhamdulliah juga akak dapat gak belanja arwah beli makanan kesukaan  beliau seminggu sebelum arwah meninggal dunia hari Rabu lepas.

Al fatihah buat Haji Harun bin Haji Md Derus


33 ulasan:

  1. Steady kak... Masyuuuukkk!!!

    BalasPadam
  2. betul kak..

    masih ada yang tak percaya blog boleh beri pendapatan tambahan..


    :)

    dayah selalu dapat komen negatif dari kenkawan @ keluarga @sanak sedara yg tak berblog..

    yg sedihnya kan..

    ada yg pertikaikan hala haram dan berkat rezeki berblog nih.. :(

    hurrmm..

    BalasPadam
  3. wah. tahniah kak. makin bertambah rezeki sekarang

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum Kak Ina

    ada barakah

    BalasPadam
  5. alhamdulillah akak..
    kene belajar dengan akak la mcm ni..
    dapat incom dari blog..
    saya baru nak belajar..

    BalasPadam
  6. tudiaaa...manyak sangat tu...jeles..jeles..kena usaha lebih kuat lagi..hehe.. :-)

    BalasPadam
  7. tahniah kak ina. saya harap suatu hari nanti blog saya pun akan jedi pemes macam blog akak dan mashukkk.... heheheh...

    BalasPadam
  8. alahaiii kak sronoknye tgk BE akak. tahniah kak

    BalasPadam
  9. Al-Fatihah buat arwah.

    Takziah buat akak sekeluarga. Semoga roh arwah ayah Kak Ina ditempatkan di kalangan orang2 yang beriman. Tentu akak masih bersedih dengan pemergian insan tersayang.. Sabar ye kak.

    Jika kita berusaha, pastinya kejayaan akan jadi milik kita.

    BalasPadam
  10. Cayoklah.. Memang terbukti buat blog dgn tekun dn konsisten memang boleh menampakkn hasil.. Masyuk terus

    BalasPadam
  11. Takziah utk arwah ayh akk..
    Tahniah jgk sbb masyukk..

    BalasPadam
  12. cayalahh kak...lepas ni boleh belanja kami semua ;-)

    BalasPadam
  13. makan tahun gak kan nak dapat hasil konsisten sebegini kan...semoga rezeki bertambah yea kak ina

    BalasPadam
  14. Salam kak ina. Memang kagum dgn semangat akak utk memperkenalkan blog. Teruskan usaha...

    BalasPadam
  15. tingginya UV akak :)

    salam takziah..

    BalasPadam
  16. tahniah kak ina.. dan salam takziah , moga roh arwah ayah kak ina bersama orang-orang yang soleh..

    BalasPadam
  17. Kak Ina!!! Ini bukan sikit punya padu income dari blog akak!! Ini padu gile ni...!! Hehehe...Sori kak...main terjah je... Salam kenal dari saya Fauzi Blues... juga salam takziah saya ucapkan ...jgn sedih2 dah kak... senyummm je.. senyum kak ina tu padu kak...

    BalasPadam
  18. saya percaya yg berblog boleh dapat hasil, malah boleh lumayan. tapi tak kuasa/tak rajin nak tulis dan cerita semua benda dlm blog. mungkin sebab bekerja masa pun tak banyak terluang.

    tahniah kak, mengisi masa dgn berfaedah.

    BalasPadam
  19. Innalillahi wainna ilaihi raaji'uun.
    Al-fatihah buat ayah kak Ina.
    Semoga arwah ditempatkan di sisi orang2 yg beriman.
    Aamiin.

    BalasPadam
  20. alfatihah dan takziah, semoga rohnya ditempatkan dgn orang2 yg beriman. tahniah untuk kak ina dgn rezeki yg tak putus2 dariNya.

    BalasPadam
  21. dah lama tak rasa hasil blog hehe ;)

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers