OOO

Selasa, Oktober 09, 2012

Jadual Persekolahan Tahun 2013/Cuti Sekolah 2013

Memang akak tertunggu-tunggu jadual cuti persekolahan tahun 2013 sebab insyallah tahun depan jika di panjangkan umur, akak nak terima menantu....anak lelaki akak tak apa-apa..akak pulak  yang terlebih  excited.

Lagipun tahun depan 2 anak akak ambil periksa UPSR dan SPM...selalunya kat sekolah ada macam-macam program setiap hujung minggu...alamak nak kena plan betul-betul bila nak buat majlis perkawinan anak akak ni.

Nak bawa bercuti pun tak boleh sangat...dekat-dekat boleh lah..kalau jejauh memang tak di galakkan untuk ponteng sekolah.





Sumber : SINI dan SINI

6 ulasan:

  1. cakap pasal ank akak spm tahun depan. saya pulak yang eksited, sebab saya pun akan duduk spm tahun depan. fuh' ==

    BalasPadam
  2. Tinggal lagi berapa hari je lagi kan nak cuti sekolah..

    BalasPadam
  3. salam akk ina heee seronok pulak saya baca n3 akk ni insyaallah bakal terima menantu yeee...pesiapan kena ready tu...hemmm bedebar jugak ank sulung saya akan ambik SPM tahun depan..besiap sedia awal....Insyaallah

    BalasPadam
  4. eh? btol ke kak cuti ni? nk copy kak ye..

    BalasPadam
  5. akak...saya lagi takut...sbb tahun depan entak...ada ke tidak..di dunia ni...

    BalasPadam
  6. Terim kasih sebab post jadual ni :)

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers