Isnin, November 26, 2012

Artis itu ialah......

Assalammualaikum..

Merujuk kepada komen-komen tentang sape artis ni ...semua tekaan salah..


Kalau nak tau sape artis ni..
Dia adalah Dee...Pengacara dan pelawak popular Dee tidak pernah ambil pusing cemuhan orang ramai terhadap dirinya. Dee yang mula terkenal sejak berlakon program TV 'Jangan Ketawa' 10 tahun yang lalu

Gandingan nama 'Dee & Moon' juga meniti di bibir peminat-peminat siri komedi popular itu. Tapi itu semuanya bagai satu lipatan sejarah. Kini, Dee lebih senang bergerak sendiri sebagai pengacara. Bagi Dee berpakaian seperti wanita hanyalah hiburan semata-mata dan caranya untuk mencari makan dalam dunia hiburan
 memang setiap tahun annual dinner tempat kerja hb suka bebeno
ambil Dee sebagai MC..ekor tu tak menahan kannnn
VIP suka dengar celoteh dia..pstu baju yang di pakai semua meletuppppppppp

13 ulasan:

  1. Assalamualaikum Kak Ina

    ingatkan betul2 artis perempuan

    saya suka daging itik

    kawan saya pernah pergi ke Gold Coast tu..dia kata memang seronok

    BalasPadam
  2. dia seagkatan dgn mama juwie kan?
    igt lagi zaman gemilang diorang dulu2

    BalasPadam
  3. Suspen tgok tajuk....ooooo....ingt kn sapa lh tadi....:-)
    Seksi gituuuu...

    BalasPadam
  4. huyooooo...dasat la dia.berani tuuu dan seksiii..hehehe
    salam perkenalan kak ina.:)

    BalasPadam
  5. pelik sungguh baju dia.... huhu....

    BalasPadam
  6. Tak tau nak cakap ape.. baju dia x tahan betol..

    BalasPadam
  7. mesti kak In dah berjaya menambah storan picasa dgn jayanya.
    Saya tak dpt lagi ni...huhuhu

    BalasPadam
  8. hurmm....lebih kepada penghibur dia nie

    BalasPadam
  9. Erm... i reserve my comment. :). Yang si Moon tu dah meninggal kan?

    BalasPadam
  10. serius x tersangka 1st picture itu adalah lelaki. hehehe...

    BalasPadam
  11. pehh..memang ,meletup pakaian dia..

    BalasPadam
  12. hahahah ooo dee rupanya, xsgka pulak coz mmg da lama xdgr cite psl dee ni tp dia mmg best kan, ingt lg rncgn jgn ketawa dulu mmg xkering gusi dok gelak2 je.. :)

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...