lazada

Lazada Malaysia

Khamis, November 29, 2012

Berjimba di Restoran Paparich Bandar Baru Bangi

Assalammualaikum 

Dah pegi ke restoran Paparich di Bandar Baru Bangi ni bulan lepas tapi baru jumpa gambar.  Akak gi sini sambil bagi hadiah kat pemenang contest dan berjimba-jimba dengan blogger yang pertama kali akak jumpa di Kucing Sarawak.  
 
Ummiross dah pindah ke sini..jadi senang nak bertentang mata...bila jumpa di BBS..Ummi belanja pula akak kat restoran Paparich ni.


 Ummiross yang enggan di kenali..pergilah kat blog dia..ada batik sarong sarawak yang cantik-cantik di jual di blog beliau.
Oleh kerana akak tak pernah masuk ke sini..akak suruh ajer Ummi pilihkan menu untuk akak.  Sedap betul Soya Milk Jelly (Iced) ni..terbaik.


Kami berdua makan Pappa Chicken Rice
Sedap gak nasi ayam ni

Terima kasih sudi belanja akak yer Ummiross..semuga persahabatan berkekalan hendaknya.
 

13 ulasan:

  1. dah lame tak pekena milo dinosor PR ni,hehehe

    biasa dgr juga blogger UmmiRoss

    BalasPadam
  2. Pemalu ya kak Ummi...seronok jumpa geng blogger ye kak Ina

    BalasPadam
  3. nak sedap la.... terliur sebentar

    BalasPadam
  4. hehhehe..dalam hati ada taman, kat muka ada bunga kan kak ina, janji bahagia.

    Cantik2 pulak gambar menu yang kak ina ambik tu.
    Nanti kalau berpeluang kita dating lagi ye kak ina. Nice to know you, moga ukhwah berkekalan. Take care..

    BalasPadam
  5. PappaRich best.. depan opis saya je..

    BalasPadam
  6. nampak sedap pulak makanan tu. x penah jugak makan kat sini.

    BalasPadam
  7. Assalamualaikum Kak Ina

    masa kami melawat Ummiross kat sarawak tu hari
    dia layan kami cukup bagus...

    BalasPadam
  8. assalamualaikum kakina...selamat berjimba di Paparich...;)

    BalasPadam
  9. Assalammualaikum Kak Ina..
    Lama lyza x ke cni..sambil menjamu mata..nampak sedap2 menu kt paparich..x pena lg mkn kt sana.

    BalasPadam
  10. Ella pun suka makan kat Papa Rich, kak Ina

    BalasPadam
  11. bestnya nasi ayam tuuu... kalaulah ada branch di kelatan.. hehehehe.... femes restoran ni kan?

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers