OOO

Ad

Selasa, November 27, 2012

Blogger Afra Wedding

Assalammualaikum

 
Hari minggu yang lalu akak gi jemputan kawin blogger Afra yang cun.. akak kenal Afra ni dah lama dah..selalu berjimba-jimba di events terutama event NN.
 Sebelum tu bergaya kat sini dulu..
Majlis perkawinanan di adakan di Putrajaya..tengah memikir nak tulis apa kat Guest Book..cantik sungguh props kat sini
sama cantik sama padan di pelamin yang sungguh indah..
 Akak doakan agar  kamu berdua berbahagia sehingga ke akhir hayat
 
 Tempat yang menjadi tumpuan...coklat..
macam-macam ada
ada buah-buahan, candy dan biskut yang di celup dengan coklat..walllaaaa
sumijelly dan Madam Nopa..bam bam anak Nopa ni ..seronok ada geng blogger..boleh pot pet pot pet sambil makan-makan...

13 ulasan:

  1. tak dapat pegi wedding afra.penah jumpa dia masa event nuff dulu..
    sedih jugak.kad dah sampai,tapi x dpt memenuhi jemputan sebab tersama dengan adik nikah.

    tapi cantiklah! macam2 ada

    BalasPadam
  2. selamat pengantin baru Afra Yuri...

    BalasPadam
  3. banyak kenduri blogger tak dapat p...
    Ruginya...

    BalasPadam
  4. Tahniah diucapkan, moga diberkati selalu.

    BalasPadam
  5. bestnya ada chocholate fountain...tahniah buat pengantin...

    BalasPadam
  6. tahniah lah...wah kak apsal adik bradikku tinggalkan ku...huhuhu..tak ajak ponnnn

    BalasPadam
  7. sedap nye .. mashmallow ke tu

    BalasPadam
  8. salam kak..dah follow akak! :)
    www.the-simpleme.blogspot.com

    BalasPadam
  9. assalamualaikum kakina...seronoknya dpt jumpa teman blogger kat majlis kawin kan...:)

    BalasPadam
  10. pehh..buat dalam dewan ke hotel nih..

    BalasPadam
  11. pehh..buat dalam dewan ke hotel nih..

    BalasPadam
  12. Assalamualaikum Kak Ina

    moga pasangan ini hidup bahagia

    BalasPadam
  13. bestnyer kak dia kawen, grand2 gitu..aduuu celop2 ceklat ado gak..sodap tuh..hihhi

    xkenal tp lov nk doakan juga agr pkhwinan mereka kekal bahagia hingga ke syurga kelak..

    ^^

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers