OOO

Isnin, November 12, 2012

Kereta Mini Ferrari Lego Dari Shell Datang Lagi

Promosi Ferrari dan Shell datang lagi. 
Bermula hari ini, Shell melancarkan satu promosi besar-besaran iaitu kempen kereta mini Ferrari yang diperbuat daripada blok-blok Lego untuk dikumpulkan pelanggan setia mereka.

Kali ini model-model ekslusif Ferrari dari LEGO ditawarkan kepada pelanggan. Sebanyak 6 model ekslusif LEGO ditawarkan kepada pelanggan. Promosi bermula pada 8 November 2012. Fasa pertama 8 - 29 November manakala fasa kedua bermula pada 29 November.


Bila suami isi minyak di SHELL akak teruja baca  pasal promosi ini.  Terus suruh suami akak beli 2 biji sebab akak suka tenguk bentuk keta cam ni.
Kalau sape yang berminat cam akak..senang ajer nak dapatkannya.

Model unik kereta dan figura mini Lego itu boleh dibeli secara eksklusif di stesen petrol Shell di seluruh negara dengan pembelian minimum produk Shell bernilai RM40.

Sebanyak enam model kenderaan ikonik Ferrari yang dibina daripada Lego boleh menjadi koleksi peribadi terbaik anda atau dihadiahkan pada insan tersayang terutamanya anak-anak.
Pelanggan cuma perlu mengisi minyak Shell V-Power Racing atau Shell V-Power 97 sebanyak RM40 dan layak untuk membeli model LEGO tersebut pada harga 10.90. Manakala bagi produk lain Shell, dengan pembelian sebanyak RM40 pelanggan layak untuk membeli model LEGO tersebut pada harga RM12.90.




Selain daripada itu pelanggan juga berpeluang mendapatkan model LEGO ini secara percuma dengan pembelian minyak pelincir Shell Helix Ultra.


Product Purchase of Mechanics
Shell V-Power Racing or Shell V-Power 97 Every RM40 Buy 1 LEGO®model OR LEGO® Minifigures set at RM10.90
Other Shell Products (excluding Select/Kedai) Every RM40 Buy 1 LEGO®model at RM12.90
Helix Ultra/HX7/HX7E/HX7 Diesel (4L) Per pack Buy 1 Ferrari 150° Italia at RM12.90 and get a FREE LEGO® Minifigures set
Helix HX5 (4L/3L) Per pack Buy 1 Ferrari 150° Italia at RM12.90

Model-model yang ditawarkan:


PHASE 1 (From 8 Nov onwards) PHASE 2 (From 29 Nov onwards)
Ferrari 150° Italia Scderia Ferrari Truck
Ferrari 458 ITALIA Ferrari FXX
Ferrari 250 GT Berlinetta Ferrari F40
LEGO® Minifigures set

Wow bestnya jika dapat semua keta Ferrari ni.

Peluang yang tidak harus dilepaskan bagi peminat-peminat serta pengumpul model Ferrari. Buat pelanggan Shell, jangan lupa menggunakan kad Bonuslink dengan setiap pembelian untuk mengumpul mata. Untuk maklumat lebih lanjut sila layari laman web rasmi Shell Malaysia.

p/s Tak dapat Ferrari betul tak perlah..dapat camni pun dah kira happy.

7 ulasan:

  1. nak kongsi sikit, jemput tengok blog saya,thankz
    http://tester-kesuburan-pregnancy-murah.blogspot.com/

    BalasPadam
  2. ada mak bapak beli bukan untuk anak, tapi untuk diri sendiri, nak kumpul koleksi katanya...

    BalasPadam
  3. waaaaaaahhhhh... ramai dah yang collect

    BalasPadam
  4. ami pun dah start mengumpul mengalahkan adik2 dia kalo bab keta. terpaksa layan ja kehendak dia coz sekrg ni dia dah jadik OKU buat sementara waktu

    BalasPadam
  5. sy ade 50 kereta lego shell utk dijual..ade kwn perempuan beli dari mane ntah..nk jual satu2 atau pon borong semua skali..klau satu2 dlm rm 20.klau nk beli semua harga kire brp yg patut je lah..janji lepas..klau sikit2 pon rase leh kurang lg tu..yg dok jauh tu hope beli lah byk..yg jb leh beli satu2..klau berminat hantar ke email sy amir_dolcejb@yahoo.com atau cal 0127460407 amir

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam tuan...garaj ade tak?

      Padam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers