OOO

Ad

Jumaat, November 02, 2012

Sape Nak Voucher RM50.00!!!!!!!!!!

Assalammualaikum dan salam sejahtera..
Dah minum ker belum?

Ada khabar gembira buat semua pembaca/pengunjung blog akak
Akak nak bagi 2 voucher TESCO bernilai RM50.00 setiap satu.  Dah tentu anda dah baca N3 akak pasal seronoknya membeli belah di TESCO Extra Mutiara Damansara dan Shopping Hari Haji.

Senang ajer caranya..cuma beri 3 sebab kenapa anda suka shopping di TESCO.

Saya suka shopping di TESCO kerana

1.   ...........................................................................

2.   ...........................................................................

3.  ............................................................................

Senang bukan.  Tarikh tutup ialah pada 2hb. November 2012 pada atau jam 8.00 malam.

Pemenang di pilih berdasarkan pendapat/pandangan/komen yang terbaik dan menarik.  Juri adalah anak/pa/manager akak iaitu Firdaus.

Hadiah-Hadiah 
1.  Voucher TESCO bernilai RM50.00
2.  Voucher TESCO bernilai RM50.00 

3.  3 orang pemenang akan mendapat 1 key chain Pulau Tioman setiap seorang. 


53 ulasan:

  1. Saya suka shopping di TESCO kerana

    1. Harganya lebih murah dan sangat menjimatkan

    2. Persekitaran TESCO yang selesa dan menarik

    3. Pelbagai pilihan sehingga rambang mata dibuatnya

    BalasPadam
  2. kenapa tarikh tutup 2 okt?? ke 2 nov? huhu

    BalasPadam
  3. nak cuba jugak

    Saya suka shopping di TESCO kerana

    1.macam-macam ada, dari barangan keperluan dapur, personal dan seisi rumah..LENGKAP dan PELBAGAI PILIHAN DAN JENAMA
    2.harga yang ditawarkan lebih murah dan sangat berpatutan
    3.ada club card..BEST.sebab lps shopping..dapat voucher..what u give..u get back :)

    tambah lagi
    4.ruang parking yg luas dan selesa serta pelbagai kemudahan asas yg lengkap spt foodcourt yg selesa, tandas, kaunter pembyrn yg byk
    5.BARANG BASAH yg fresh

    mcm2 lagi..saya suka

    BalasPadam
  4. Ha ha ha ..tq Anak Perak..boleh tak perasan..dah edit dah

    BalasPadam
  5. Saya suka shopping di TESCO kerana

    1. Harga berpatutan dan berkualiti

    2. servis sangat baik tak perlu tunggu lama di kaunter

    3. Memberi voucher setiap bulan kepada pelanggan

    BalasPadam
  6. rasa mcm nak join kalau sempat--winners selection based on apa yer akak?

    BalasPadam
  7. Saya suka shopping di TESCO kerana

    1.masa urusniaga dr 8am-1am sgt bagus bagi mereka yang perlu membeli barang jika tk sempat tgu weekend kerana setiap hari lewat pulang bekerja

    2. bila ada kad tesco dpt point dan bole tukar kepada cash voucher

    3. promosi harga lebih murah dan kerap serta pilihan barang yg lebih byk

    BalasPadam
  8. Saya suka shopping di TESCO kerana

    1. suasananya yang tenang dan nyaman menjadikan aktiviti membeli-belah terasa aman

    2. produk berkualiti dan harga mampu beli menjadikan hidup lebih bererti

    3. kepuasan pelanggan diutamakan menjadikan saya sentiasa nak borong sakan

    hehe...

    BalasPadam
  9. Saya suka shopping di TESKO kerana

    1. Harga yg lebih murah berbanding dgn pasaraya lain,banyak pilihan dgn pelbagai jenama dan berkualiti,pendek kata semua ada.

    2. Persekitaran yg selesa utk shopping spt luas,kaunter pembayaran pun byk,ada foodcourt,surau, playground,tandas dan yang penting sekali kwsn parking yg luas.

    3. Dapat pulak point yg boleh yg boleh diconvert ke Clubcard cash vouchers.

    BalasPadam
  10. alamak salah eja plk TESCO tu.....

    BalasPadam
  11. Saya suka shopping di TESCO kerana

    1. Pelbagai barangan MUrah dibawah satu Bumbung.

    2. Kemesraan Layanan diutamakan, kualiti diDahulukan.

    3. Yang paling BEst. LAnjutan masa dijung Minggu membuatkanku suka Bershopping disana.

    BalasPadam
  12. saya dulu tak suka pergi TESCO sebab busuk, kotor dan serabut tengok barangan merata pelanggan letak.
    tapi kini memang TESCO tempat gi shopping. hehe..

    Kenapa?

    1- Sebab harga barang agak murah berbanding tempat lain. yang bestnya biasa borong udang XXL yang murah kat Tesco Ampang..hehe

    2- Parking free dan besar..ni best ni..sebab tempat lain kene bayar dan nak shopping pun duk pikir berapalah kene bayar parking nanti. Parking besar tak payah nak pening2 sebab konfirm ada parking

    3- Penyata kad tesco dan kupon di hantar agak kerap. So walaupun kupon dapat Rm4-5 tapi rasa seronok dan berbaloi shopping. Yerlah dahlah harga murah, pastu dapat duit lagi atas pembelian kita tu..

    tapi takleh gi selalu sebab tesco ampang jauh dan selalu jammed nk gi situ..hoho

    BalasPadam
  13. Saya suka shopping di TESCO kerana

    1. harganya lebih murah dari pasaraya lain dan ada produk yag berkualiti

    2.tesco dibuka dr awal pagi 8.00am -11.00pm. ia memudahkan saya untuk membeli belah selepas habis kelas jam5.00pm

    3.tesco adalah pusat membeli belah yg luas dan membuatkan pelanggan selesa,tenang dan gembira untuk membeli.

    4.staff yg mesra pelanggan & customer service yg baik sekiranya ada aduan yg diberikan oleh pelanggan.

    5.

    BalasPadam
  14. Saya suka shopping di TESCO kerana :-
    1. Harga yang penting, murah dari pasaraya lain dan banyak pilihan.
    2. Kalau ada perbezaan harga, harga yang lebih rendah dipakai. Pelanggan diutamakan.
    3. Yang best, bila ada kad Tesco boleh kumpul point, boleh tukar cash voucher dan mana tahu boleh jadi pemenang bertuah.

    BalasPadam
  15. Saya suka shopping di TESCO kerana

    1. HARGA BARANGAN YANG DITAWARKAN ADALAH LEBIH MURAH BERBANDING PASARAYA BESAR YANG LAIN.

    2. TIADA CAS MELETAK KENDERAAN YANG DIKENAKAN KEPADA PELANGGAN

    3. SAYA DAPAT BERJIMAT-CERMAT ATAS KEMUDAHAN YANG DITAWARKAN SEPERTI YANG DINYATAKAN DI ATAS.

    SEKIAN, TERIMA KASIH

    BalasPadam
  16. Saya suka shopping di TESCO kerana

    1. Dibuka sehingga lewat malam dan memang sesuai pergi lepas balik kerja sebab kadang-kadang weekend ada agenda lain.

    2. Bila promosi, harga betul-betul murah dan dapat mata clubcard berganda pulak.Kalau bawak beg tesco re-used tu siap dapat bonus mata lagi.

    3. Parking space yang luas dan ada banyak kedai makan di food court tesco untuk makan sebelum memulakan misi shopping dalam tesco pulak.

    BalasPadam
  17. Saya suka shopping di TESCO kerana
    1) Senang nak cari barang-barang kerana lay-out tesco sama saja.
    2) Pakai Tesco Club Card dapat mata dan ditukar jadi voucher.. Selain cash voucher, ada voucher potongan harga. Double LIKE!
    3) Pemulangan barang senang saja tanpa banyak protokol, walaupun barang di beli di Tesco Melaka, boleh saja tukar di Tesco mana-mana

    BalasPadam
  18. Saya suka shopping di TESCO kerana

    1. Parking free,kawasan parking besar dan ada parking khas utk parent yg bawa anak2 kecik sbb dpt parking dekat.

    2. Pilihan barang yang byk termasuk lah dari brand TESCO sendiri,murah,jimat dan sedap.Saya suka karipap dan samosa brand TESCO..hihi...

    3. Yang penting dapat kumpul point pastu dapat voucher,dapatlah berbelanja sambil berjimat lagi pun waktu operasi TESCO sgt best..buka awal tutup lambat.

    BalasPadam
  19. eh akak penah g pulau tioman ek?? best tak?

    BalasPadam
  20. saya suka shopping kat TESCO kerana :

    1. boleh kumpul mata/point then akan dapat voucher..boleh belanja sakan..

    2. sebab ada water filter, coz my baby suka sgt minum air smbl shopping..so, tk la mama kena spare bawa air lebih atau beli air mineral lain..haha jimat

    3. sebeb bez, semua barang ada, then every weekend mesti ada barang promosi...suka suka

    BalasPadam
  21. Saya suka shopping di TESCO kerana

    1. Harga barang yang murah dari pasaraya lain

    2. Parking percuma jika membeli mengikut tempoh tertentu

    3. Apa yang nak dibeli semua dah ada dalam tesco dari barang keperluan asas sampai ke barang2 basah

    BalasPadam
  22. Saya suka shopping kat TESCO kerana......

    1) Pilihan barang kering sehinggalah barangan basah dengan harga yang berpatutan dibawah satu bumbung. Lokasinya yang strategik memudahkan kunjungan tanpa perlu memandu jauh mencari barang keperluan.

    2) Ruang membeli-belah yang luas dan selesa memberi suasana dan mood ‘’shopping” lebih santai dan menyeronokkan untuk dilakukan bersama keluarga.

    3) Keramahan dan sikap mesra staff Tesco membantu dan menjawab setiap pertanyaan pelanggan.

    BalasPadam
  23. Nak cuba juga:

    Saya suka shopping di TESCO kerana:-
    1. Banyak produk IKS tempatan di jual disini.
    2. Harga dijamin rendah.
    3. Makanan segar terjamin kesegarannya dan dijual lebih rendah.

    BalasPadam
  24. Saya suka shopping di TESCO kerana

    1. Harganya yang murah dan berpatutan sesuai utk student macam sy.

    2. Ada banyak cawangan, so senang nak membeli belah walau di mana saja..eheh..

    3. Selalu ada promosi..

    BalasPadam
  25. Saya suka shopping di TESCO kerana:-

    1. Tesco ni fleksibel, maksudnya pasaraya ni dibuka awal pagi dan tutup lewat malam. Senang pembeli nak beli barang-barang..

    2. Barang basah dan barang kering kat TESCO murah gilerrr.. dan susun atur barang-barang kemas dan teratur.

    3. Yang paling best.. boleh collect point dengan pembelian di TESCO then boleh dapat voucher juga :)


    Yeaaayyy.. mntak2 dpt voucher.. hehehe..

    BalasPadam
  26. Saya suka shopping di TESCO kerana:
    1. 99% keperluan ada di sana.
    2. selesa dan parking space yang banyak.
    3. pulangan voucher yang cepat dan berbaloi tarikan utama

    BalasPadam
  27. Saya suka shopping di TESCO kerana:

    1. senang cari barang & jimatkan masa..semuanya boleh cari dalam Tesco
    2. harga murah + bila offer lagilah murah!
    3. free parking & parking space yang luas..xrisau pergi waktu bilapun mesti ada parking..

    BalasPadam
  28. Hye salam kenal... lompat2 blog, termelekat lak kt blog akak ni.
    Tengok2 ada giveaway voucher tesco plak tu. Memang bertambah melekat laa. hehehe...

    Saya suka shopping di TESCO kerana :
    1. Selalu ada promosi pampers and susu baby yang murah-murah. Memang selalu borong 4-5pax skali. Suka tesco..!

    2. Tempat parking free....plus...tersedia khas tempat parking utk parents yg bwk baby in stroller. Luv sangat2 Tesco EXTRA !

    3. Ahli Tesco clubcard slalu akan dpt voucher tunai & discount coupons utk barang2 yg biasa d beli. Memang reward yg berbaloi..

    Hope dpt laa voucher dari akak...sebagai adiah 1st time melawat n terus nk follow ni..hehe
    Jemput singgah di blog main-main saye. =D
    http://irwannadirah.blogspot.com/

    BalasPadam
  29. saya suka shooping d tesco sbbnye :

    1. pertama skali sbb parkingnya yang teramat luas dan menyenangkan hati, percuma lagi tu!
    2. Macam-macam ada,ruang membeli belah yang selesa + troli ada tempat letak baby, x perlu bawak stroller lagik
    3. Barang basah yang agak segar dan fresh + harga yang sangat berpatutan.

    BalasPadam
  30. Saya suka shopping di TESCO kerana:

    1. HARGA MURAH, KUALITI 'TIP TOP' :
    TESCO selalu buat promosi barangan dengan harga yang jauh lebih murah, pilihan produk yang banyak mengikut jenama dan saiz selain susun atur barangannya yang kemas.

    2. KEMUDAHAN DAN FASILITI
    Banyak bantuan tersedia untuk pelanggan
    papan tanda,surau,tandas, bangku, pamplet, mesin ATM,food court dan banyak lagi outlet lain di TESCO. Semuanya ada di bawah satu bumbung.

    3. KELEBIHAN TESCO
    Dibuka dari jam 8.00 pagi hingga lewat 1 pagi,kemudahan parking berbumbung, juga parking khas untuk ibu dan kanak-kanak serta OKU, berbelanja sambil kumpul mata clubcard serta clubcard PERCUMA keahlian,terdapat banyak kaunter bayaran untuk pelanggan serta layanan mesra pelanggan dari staff Tesco.



    BalasPadam
  31. Yang ni yg paling Nurul suka.. Tesco ni bukan Nurul suka tapi memang dah keperluan dan tiap tiap minggu akan singgahj.. almaklumlah 10 minit jer dah sampai dari rumah NUrul.. :)

    Saya suka shopping di TESCO kerana

    1. Tesco mempunyai pelbagai jenis keperluan asas yang kita pelukan, susun atur yang teratur, kemas dan menarik minat, senang pengguna untuk mencari brg yg diperlukan.

    2. Pasaraya yang sangat sangat parenting dan happy family.. Ade pelbagai kemudahan disediakan seperti kemudahan farmasi.. Rujuk saja pada yg pakar..semuanya disediakan cuma perlu rajin bertanya sahaja.. segala persoalan dan jawapan akan dirungkai..

    3. Tawaran harga yang ditawarkan sangat berbaloi baloi dan yang paling utama.. Parking di pasaraya tesco sangat mesra pengguna, tak payah menunggu lama untuk dapatkan parking.. :)

    BalasPadam
  32. Saya suka shopping di TESCO kerana :

    1. boleh kumpul point banyak2 dgn tesco club card. blh dpt kupon diskaun & voucher gak. lps tu shopping lg.

    2. ada yee mee sizzling kt food court dia kehkehkeh!!

    3. ada tesco di seberang workshop saya nih. tempat paling nyaaaaaaaman katbukit beruntung. tu pasal saya suke shopping kat tesco :P

    BalasPadam
  33. assalammualaikum akak, lov nk try gak ye..

    Saya suka shooping di Tesco sebabnya :

    1. Tesco adalah sebuah pusat membeli belah yang luas kawasannya dan sangat selesa, ditambah pula dengan barangannya yang tersusun kemas dan tawaran harga murah memang sangat-sangat berbaloi menyoping disini

    2. Tesco juga lebih banyak menawarkan pelbagai barangan dan jenama untuk pilihan pelanggannya, selain pekerja yang ramah pelanggan dan rajin membantu sekiranya kita perlukan bantuan.

    3. Tesco banyak kemudahan percuma, seperti parking, surau, tandas yg bersih, troli, bakul, semua ada dibawah satu bumbung.

    pasal tu la kot lov slalu shoping kt tsco je..

    ps : akak ari tu lov email addrss n no.acc da dpt ke blm yer?

    BalasPadam
  34. Kak.. nak join gak.. nak voucher rm50 tesco tu..

    Saya suka shopping di tesco sebabnya:

    1) Sebab bahagian basah dia bersih.. ikan2 segar.. harga pun amat2 berpatutan.. kalau udangnya pula selalu murah dari tempat lain.. size M tapi harga size S punya.. berbaloi-baloi tau... :)

    2) Sebabnya di tesco saya ada clubcard.. yang memberi mataganjaran kepada setiap pelanggannya.. tidak rugi membeli belah sambil menikmati mata ganjaran dan pulangan wang poket walaupun tak banyak.. :)

    3) Sebab ke3 ialah.. kerana di tesco senang untuk mencari barang-barang keperluan kerana susun atur di dalamnya sangat-sangat flexible, di samping menjimat wang dapat juga menjimatkan masa.. :) i love tesco.. and i love u lah.. sbb nak bagi voucher tu.. :P :)

    BalasPadam
  35. Saya suka shopping di TESCO kerana.

    1. Best Customer Reward Programme- Hanya TESCO ada member card (TESCO Card)yang tak perlu direnew setiap tahun. register, dah kad boleh terus digunakan. Setiap pembelian RM2, pelanggan mendapat 1 mata. Kumpul mata dan setiap 3 bulan, Tesco akan hantar cash voucher. tak pernah missed. Tambahan pula, Tesco akan akan bagi kupon penjimatan yang lain. sangat berguna

    2. Harga yang berpatutan untuk barangan pelbagai jenama. Disamping itu, Tesco menyediakan pilihan alternative dengan mengeluarkan barangan jenama TESCO yang harganya labih murah dan kualiti yang tak kurang bagusnya. Dengan itu, pelanggan mempunyai lebih banyak pilihan dan boleh merancang perbelanjaan mengikut budget masing-masing.

    3. Persekitaran yang bagus - Ruang yang luas, Parking percuma (kecualai di sesetengah tempat), Susun atur barang yang menyenangkan pelanggan.

    saya pelanggan tetap TESCO Extra, Shah Alam :)

    BalasPadam
  36. Saya suka shopping di TESCO kerana

    1.Saya ada ank 2... sorang 1 tahun setengah dan sorang 4 tahun ...dekat TESCo shj yang ada troli siap tempat letak baby ...Senang jika baby tido...n mudah juga untuk kakak duduk di sebelah ...dan bertambah mudah bagi saya untuk shopping

    2. Baju2 yang dijual sangat2 cantik dan harga juga berpatutan....jd bagi saya yang berpendapatan sederhana inilah pilihan saya ...

    3. Tesco selalu menawarkan harga yang sangat2 berbaloi bagi semua kelengkapan...jadi saya sudah jimat ...dari segi wang...masa ...dan tenaga...sebab itu saya pilik TESCO PILIHAN berbelanja....

    BalasPadam
  37. saya suka membeli belah di TESCO kerana

    1. kualiti barangan yang tiptop dan meletops

    2. bahan basah fresh yang memang fresh dari segi harga dan kualiti

    3. suasana membeli belah yang selesa dan santai dam mesra pengguna

    BalasPadam
  38. Saya suka shopping di TESCO kerana:

    1) Harga barangan yang ditawarkan adalah terendah dan menepati belanjawan keluarga.

    2) Dapat kumpul rewards point banyak-banyak (untuk TESCO clubcard) dan boleh dapat cash voucher lagi, suka..suka..hehe..

    3) Last but not least, pilihan barangan yang pelbagai, jenama tempatan mahupun import pada harga yang sukar dipercayai. ALL UNDER ONE ROOF. So tunggu apa lagi>>> JOM ke TESCO!

    BalasPadam
  39. Saya suka shopping di Tesco kerana

    1. Parking kat Tesco FREE dan ada member card yang x perlu di renew serta diberi intensif seperti voucher dari setiap point yang terkumpul..

    2. Barangan di Tesco mengikut harga yang sgt2 ekonomi, murah dan pihak pengurusan selalu memantau harga bagi memberi kepuasan kepada pelanggan

    3. Selain memberi khidmat kepada walkway customer tesco juga satunya menjadi pilihan para peniaga untuk memborong barangan dengan harga yang berpatutan bagi keperluan perniagaan mereka..Tesco saya mesti pilih

    BalasPadam
  40. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  41. assalamualaikum

    saya suka shopping di TESCO kerana:
    1. Semua jenis makanan kegemaran saya ada di situ, terutamanya ayam panggang dan sushi. harga pulak murah dari tempat lain
    2. TESCO buat saya rasa diri-ini-sangat-wanita sebab sambil tolak troli, saya dapat tinjau barang-barang dapur yang ternyata segar, pelbagai dan yang penting, murah!
    3. Segala kemudahan yang ada di TESCO adalah lengkap, jadi ia sesuai digelar Pusat Sehenti All in One. the best mall in Malaysia!

    serius, TESCO Mergong adalah tempat yang paling saya suka di Kedah. hehe

    BalasPadam
  42. Sha nak cuba :)

    Saya suka shopping di TESCO kerana:-

    1) TESCO mempunyai kemudahan meletak kereta berbumbung yg sangat banyak dan memberikan keselesaan kepada pengunjungnya.

    2) TESCO sentiasa menawarkan harga barangan keperluan rumah yg berpatutan dan menjimatkan.

    3) TESCO ibarat syurga membeli-belah kerana hampir kesemua produk dan servis terdapat di bawah satu bumbung.

    Terima kasih

    BalasPadam
  43. Saya cuba
    1)Saya suka Tesco sebab harganya yang berpatutan dan senang mecari bahan imported terutamanya seperti biskut,chocolate and etc.
    2)Saya suka Tesco kerana senang untuk mencari parking.Parkingnya yang memunyai tempat pejalan kaki yang berbumbung dapat mengelakkan diri daripada terkena hujan lalu demam
    3)Dan yang paling penting tesco sangat dekat dengan rumah saya,Jalan kaki selama 5minit dah sampai :)

    BalasPadam
  44. Saya suka shopping di TESCO kerana

    1. Shopping di TESCO menghilangkan STRESS

    2. Barang jenama TESCO hanya terdapat di TESCO.Tiada di kedai-kedai runcit yang lain.

    3. Roti kentang TESCO paling sedap dan sangat murah apabila TESCO hendak ditutup

    BalasPadam
  45. salam K.ina Sal nak join jugak..

    Saya suka shopping di TESCO kerana

    1. Sebab pertama, Tesco adalah salah sebuah pasaraya yang menawarkan harga yang sangat murah berbanding pasaraya lain bagi kami sekeluarga..setiap bulan kami akan membeli barang keperluan di Tesco..

    2. Sebab kedua, saya nie jenis suka belikan pakaian untuk anak2 saudara jadinya tiada tempat lain saya akan ke Tesco sebab banyak pilihan dan harga sangatlah murah..

    3. Sebab ketiga saya boleh dapatkan herba segar dan sayuran yang segar yang boleh diguna dalam masakan untuk kami sekeluarga..dan segalanya ada di Tesco..

    BalasPadam
  46. hai kak, MG nak join ye

    Saya suka shopping di TESCO kerana

    1. 1st skali sebab ini la pasaraya besaq yang paling dekat ngan umah saya,siap boleh singgah lagi pas keja dan sampai umah sebelum magrib,disamping itu kawasan parking dia sangat la luas..tak macam setengah pasaraya, naik migrain nak cari parking saja :)

    2. 2nd, susun atur dalam tesco memang sangat menyenangkan untuk kita berbelanja..tak perlu susah-susah cari barang kerana barangan disusun boleh kita cari dengan hanya mengagak kedudukannya.cari-cari terus dapat!

    3. yang syoknya lagi, kat sini kita leh kumpol pointkan, dan point tu leh ditukarkan kepada baucer. dah la harga dan sediakala murah..ada baucer lak lagi...apa lagi yang kita mau..hehehe

    4. kat sini slalu ada durian...walaupon bukan musim dia..huhu...love durian!

    BalasPadam
  47. Saya suka shopping di TESCO kerana

    Lebih seribu produk jenama TESCO yang murah dengan kualiti 5 bintang

    Suasana dalam Tesco yang nyaman bersih dan selesa diserikan lagi dengan layanan mesra membuat pelanggan merasa dihargai

    Segala yang makanan enak pakaian yang indah berkualiti dan murah hanya di TESCO

    BalasPadam
  48. Alaa... nak join... tapi tak beli belah kat tesco. Tak baik menipu. Huhu..

    BalasPadam
  49. salam sejahtera,d

    Mama ke Mydin, pasar borong dan Jusco je .

    BalasPadam
  50. Salam Kak InaKL nak join gak...

    Saya suka shopping di TESCO kerana

    1)TESCO hypermarket pilihan,pusat sehenti yang penuh tarikan dan pelbagai pilihan,membuat mata dan hati tidak tertahan.Terapi diri elak dari tekanan.

    2)TESCO menjanjikan penjimatan berganda,menggurangkan perbelanjaan poket saya. Jumlah matapoint yang tidak sia-sia,Cash Voucher buat kita tambah ceria.

    3)TESCO menyediakan parking percuma untuk kemudahan semua pelanggannya.Sambil membeli-belah penuh bergaya, boleh juga menjamu selera.


    BalasPadam
  51. alamak terlepas, anyway good luck semua

    BalasPadam
  52. Saya suka shopping di TESCO kerana

    1)TESCO best

    2)Barang MURAH

    3)Perkhidmatan TERBAIK


    BalasPadam
  53. maaf yer Fendy

    Penyertaan tak di terima kerana dah habis tempohnya

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers