OOO

Ad

Khamis, Disember 13, 2012

Pavlova Macam-Macam Rupa

Assalammualaikum semua

Aduhai meroyan tul bila tak ada line internet..semuanya di sebabkan kelalaian kami tak off pc dan cabut plug modem.  Hari Ahad keluar gi jejalan cari barang..ingatkan tak hujan, rupanya hujan lebat dan petir berdentum dan apa yang kami takutkan terjadi juga.

Balik rumah semuanya dah terjadi, tak guna di sesali..nasib baik line dan talipon ajer yang rosak...kena beli modem sajer dan tunggu 3 hari .  Kalaulah pc yang kena lagi haru kena keluar ribu riban.
Kebetulan hari ni 12-12-2012 tarikh lahir akak, line ada balik.  Alhamdulliah...terima kasih buat teman-teman fb yang sudi mendoakan akak sekeluarga.  Semuga perkenalan kita berkekalan hendaknya.

Buat pavlova ni masa Yana balik tempuh hari.  Buah strawberi ada stok dan tak leh simpan lama, kali ni akak buat kecik-kecik dan suruh anak-anak hias ikut suka.

Dah banyak kali buat dan akak lebih suka guna resepi yang ni.  Gula tak leh kurangkan banyak sangat ..takut tak jadi.
Kalau sape nak buat boleh refer kat SINI

20 ulasan:

  1. Balasan
    1. memang sedap tapi dah habis dah amirnawawi

      Padam
  2. X pernah cuba lagi.. dapnyer nampak..

    BalasPadam
  3. rajinnya akak wat pavlova...mcm nk mintk jer seketul..

    BalasPadam
  4. Wah Ina...dah bertukar wajah blog Ina ni...nampak kemas terutama headernye tu...cun...:)

    BalasPadam
  5. cantik blog akak

    saya suka part rangup

    dan pav yg byk anggur :)

    BalasPadam
  6. sedapnye nampak pavlova akak nih... yummy.

    BalasPadam
  7. Memang sedap, dah lama tak makan... :)

    BalasPadam
  8. Happy belated birthday kak ina...rajin tol akak buat pavlova...:)

    BalasPadam
  9. Assalammualaikum kak, cantik tarikh tu 12.12.12, sory lmbt nk ucap tp nk ucap gak lah..T_T

    SeLAmaT hARi LahIr BuaT KaK inA, loV doAKaN semoGA PaNJang UmORnyA mURah RezekiNya

    SelalU TeRSEnyuM DAn bahagIA sElaLu diSamPINg Fmly TcintA.. <3


    PS : akak bile blog akak jadik cantek nih???? xcite pun...eheheh.. btw cantek la akak blog baru akak..congrat!!!

    BalasPadam
  10. selamat hari jadi kak ina. Saya takk pernah merasa pavlova ni. Teringin nak rasa. Teringin juga nak buat..hehehe

    BalasPadam
  11. selamat panjang umur ye kak....Siap tukar BAJU BLOG lagi yea.... nice

    BalasPadam
  12. salam kak ina..wahhh teruja nengok pavlova tuh....ehh..beday kak ina ea semlm..happy belated beday kak ina...thanks kak ina ada attached resipi pavlova tuh..:)

    BalasPadam
  13. HAPPY BELATED BIRTHDAY KAK INA...!!! HAPPY & HEALTHY SOKMO2...

    BalasPadam
  14. Nampak menyelerakan pavlova tu..

    happy belated birthday ye kak..

    BalasPadam
  15. selamat hari lahir kak ina...semoga diberkati dunia akhirat..amiinn. dah berubah wajah blog akak, cantik...

    BalasPadam
  16. Meleleh..Ni yang buat nak order pavlova dengan irma lagi ni...

    BalasPadam
  17. Thank you kak ina berkongsi resepi, insyaAllah nanti nak cuba juga ni.

    BalasPadam
  18. sedap sanagt ke pavlova nih..bak sikit..

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers