OOO

Selasa, Disember 04, 2012

Strawberi Cameron Highland


seronoknya tak terperi dapat gi bercuti bersama Yana yang kebetulan balik sebentar.anak lelaki yang besar tak join sebab mereka tak dapat cuti

Tak beli strawberi kat sini..penjual cam kekwat..tak suka kalau penjual 

camnie sebab banyak lagi pilihan di tempat yang lain..duit kita punya kan
Akhirnya jumpa gak buah strawberi yang besar dan manis..penjual siap bagi tips camner nak cari buah strawberi yang manis..rupanya jangan beli yang merah menyala..kena beli yang merah kehitaman..
Terus makan di situ dan mereka habiskan sekotak sebab rasanya memang sedap...wah peminat tegar strawberi anak-anak perempuan akak ni..beli gak untuk di bawa balik sebab nak buat macam-macam dengan strawberi yang segar bugar ni


25 ulasan:

  1. pia suka CH ni

    ha'ah,sape suroh kekwat

    sorry la nak beli dgn org mcm tu

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang kepantangan akak klu penjual camtu..

      Padam
  2. haiz bilela gamaknya lov dpt pi sana wit fmly sume..bestkan dpt luangkn masa ngn ank kt cni..sambil2 plak mkn stoberi yg sgr cmtu..wallah! hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. puas hati dpt bercuti dgn yana..makan strawberi segar..kenangan tu tau lov note

      Padam
  3. lepas ni boleh up resepi letak stoberi ni pulak kak yer..hih.. sporting betul anak2 akak.

    BalasPadam
    Balasan
    1. ala akak cuma buat pavlova dan smotties ajer jaakechik

      Padam
  4. salam

    Jalan ke sana elok ke? tido kat mana? Mama memang ingin ke sana lagi!
    Certa lagi ttg cameron ya! Tkasih.

    BalasPadam
    Balasan
    1. mualaikumsalam mamaju
      masa balik kita ikut jalan simpang pulai..seram nak jalan ikut tapah
      musim hujan ..tanah byk runtuh

      saya tidur di hotel heritage

      insyallah mamaju..ada lagi N3 yang tak habis

      Padam
  5. dh lama xnaik genting..bestnya..

    BalasPadam
    Balasan
    1. bukan gentinglah chekgu azrine
      tapi kat cameron highland

      Padam
  6. yey,tak sabar nak pi weekend ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. kerja abang ini asyik jalan ye..hehe=)

      Padam
    2. dia memang loadedlah tu sbb ashik jejalan

      Padam
  7. geramnya nengok strwbry tu kak..! sronoknya bercuti ya..

    BalasPadam
  8. hr tu kakak bg strawberry, bila nak makan rupanya dah tak elok. padan muka, peram lagi. sedih pun yer jugak sebab ingat nak buat strawberry cokelat :(

    BalasPadam
  9. perghh terliurnya tengok strawberi. baru tahu rupanya kalau nak yg manis kena cari yg merah kehitaman. mintak izin kak ina nak share tips ni kat blog The Red Pen yer.....kalau rajin, singgah2 ler

    BalasPadam
    Balasan
    1. akak pun baru tau sina..
      selama ni tgk merah gebu terus anggap manis

      Padam
  10. assalamualaikum kakina...bestnya banyak strawberitu...:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. strawberi ada di mana-mana sahaja mas zull di sini

      Padam
  11. saya suka strawberry...akak pun suka ke

    BalasPadam
    Balasan
    1. anak pempuan yang suka...anak lelaki idaklah

      Padam
  12. anak akak baju pink tu ikut muka akak ..tp yg baju itam tu ikut abah dia kot.. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. oo iyer ker cendana kasih

      erhmm ada gak ikut muka mak dan ayah..

      Padam
  13. saya tak pernah sampai lagi kat cameron highland.. tapi kalu genting pernah sekali.. kat sini pun tunggu musim buah strawberry dlm musim sejuk nie...

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers