OOO

Ad

Khamis, Mac 14, 2013

MITBCA Gala Nite 2013

Assalammualaikum

Selain dapat menghadiri malam award  MITBCA 2013 akak rasa berbaloi dan happy  sebab dapat jumpa geng bloggers. 
 
mak ikan siakap Sumijelly, kawan dia shazfila, Traveler Comel dan JardMacam biasalah dah jumpa bloggers reramai cam ni..kena sawan kamera..ashik suruh ambik gambar ajer :)
 Abang ensem yang tak ensem pun  yang perasan sebab di kelilingi oleh aweks dan  Denaihati..sayang tul tak duk satu meja
Pemenang-pemenang Tourism Blog Malaysia MITBCA 2013.
 tahniah buat mereka semua
 Mahligai Platter..memang umphhhh
Tahun lepas makanan award dinner ni menjadi isu di sebabkan nasi mentah dan rasanya kurang.  Alhamdulliah tahun ni pihak penganjur telah memilih makanan yang menyelerakan.
 double boiled  medley of seafood with 'Tianjin' cabbage 
and wild mushroom
Tandori chicken, udang goreng berkunyit, ikan masak lemak cili api, lamb kuzi, kacang buncis bersama udang kering dan nasi putih.  
 tudung di sponsor oleh Kedai Kak Siti ..
terima kasih yang amat sangat

Lepas penyampaian award akak bergegas pulang..tak sempat nak rasa dessert pun.

Jumpa gak bloggers yang lain tapi lupa nak ambik gambar..

Bagi bloggers yang baru kalau nak perkenalkan blog anda baik gi event camni..leh promosi blog selain dapat berkenalan dengan bloggers yang lain.
 

6 ulasan:

  1. hehehe... yayyy.. ada gmbr gua dlm neh! rindu nk bergather2 dgn akak.. hope one day kalau ada kesempatan =)

    BalasPadam
  2. peh..makan lagi sedap dari msmw 2013 nih..mana acii..

    BalasPadam
  3. berselera nampak makanannya sedappp....

    BalasPadam
  4. Glamer kakIna asyik pergi gathering blogger1. Kita ni bila tah dapatnya, dok jauh seberang laut.

    BalasPadam
  5. Seronok dpt jumpa semua.. dpt jumpa juga blogger baru juga...

    Next time kita jumpa lagi ywk kak ina..sumi lom buat lg entry ji..hik3

    http://Sumijelly.com

    BalasPadam
  6. walaweh....picca saya disitu. eheh
    seronok & enjoy sgt dpt juper k.ina, rayyan & jard.
    harap dpt juper lg nanti...hik3
    lala xwat2 lg entry neh...hehe

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers