OOO

Rabu, Mei 08, 2013

The Manhattan FISH MARKET Wangsa Walk

Assalammualaikum

Bila anak akak ajak keluar makan..akak tersenyum aaa..sape tak suka bila orang nak belanja makan kan :)
Sedap betul minuman ni..
Mak akak pilih yang ni.. Manhattan Flaming Prawns
air Citrus Mint
firdaus punya
Satu yang tak best ialah bila anak-anak dah mak dah sudah makan...akak dan hb hairan gak apasal makanan kami tak sampai-sampai. Orang yang duk meja sebelah pun dah dapat semua makanan dorang.
Bila tanya kat pelayan...rupanya dia  tak tulis.  Sabar ajerlah..dahlah air untuk Imran pun dia lupa.  Geramnya....dahlah tak minta maaf...nasib baik akak dan hb cuit sana sini sikit time mereka makan..taklah perut terasa lapo bebeno
Kena tunggu lagi 8-10 minit nak tunggu  Scallops Mussels Skewers ni..yang tak best dorang tak minta maaf langsung..tak ada budi bahasa sungguh.  Kalau akak ni jenis yang panas baran/tak sabar..memang dah kena pelayan tu.
Russhdi order  Manhattan Fish 'n Chips 
Nak report kat manager rasa kesian pulak sebab semua pekerja budak melayu.  
Terima kasih Russhdi sebab sudi belanja kami semua.  Semuga bertambah murah rezeki yer anakku.

5 ulasan:

  1. antara fav ni

    pia xpenah mkn kat WW

    kat pavillion,curve service ok

    BalasPadam
  2. wah nampak menyelerakan.. mesti mahal makan tak situ..

    salam kenal :)

    BalasPadam
  3. sdpnye. suke mkn cmni. tp sni xde

    BalasPadam
  4. woaaahhhh best best.. lama tak makan sana..

    BalasPadam
  5. Kalau saya suka flaming prawn sebab boleh tengok dia bakar depan mata.... cuma kalau jadi kes akak nie...confirm saya berkeras tak nak bayar SERVICE TAX ...dan saya dah buat masa makan kat Nandos Giant Nilai...

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers