OOO

Rabu, Julai 31, 2013

Seronoknya Membeli Belah Di MilkADeal


Ada orang mengatakan bahawa membeli belah adalah terapi yang sihat untuk mencegah stress ketika kita bekerja. Namun perlulah memikirkan batas kewangan kita sehingga membuatkan kita pening bila tiada wang untuk cukup bulan nanti.

Membeli-belah secara online telah menjadi trends terkini terutamanya mereka yang tidak mempunyai masa untuk membeli belah. 

Tanpa mengeluarkan peluh anda boleh membeli belah apa saja yang anda kehendaki tanpa mengira masa ataupun membuang kos pengangkutan.


Salah satunya adalah MilkADeal.com

Laman web MilkADeal.com yang telah mula di kenali sejak Januari 2011 adalah tempat yang patut anda terjah jika ingin membeli belah secara online setiap hari..setiap masa. 

Pelbagai tawaran menarik di tawarkan dan telah memudahkan lebih 600,000 pelanggan untuk mengetahui tentang tawaran-tawaran baru yang lebih menarik setiap hari!



Berita baik untuk pelanggan setia MilkADeal.com!
Express deals menawarkan lebih tawaran membeli belah yang lebih menarik di mana pesanan di hantar secepat mungkin pada hari bekerja berikutnya setelah anda telah membuat pembayaran.

Yang lebih menarik, ada hadiah MilkADeal Giveaway yang bernilai sehingga RM20,000! termasuk percutian yang menarik. Senang ajer nak sertainya.
  • Setiap RM1.00 yang anda belanjakan di MilkADeal dari 20hb Jun 2013 sehingga 20hb September 2013, anda  akan mendapat satu penyertaan dalam peraduan ini.
  • Lebih banyak anda berbelanja di MilkADeal, lebih cerah peluang anda untuk menang(tiada had!) tau. 

Jangan lupa jengah dan LIKE ke FB MilkADeal untuk mengetahui lebih banyak lagi tawaran yang menarik.

9 ulasan:

  1. Assalamualaikum. sheila selalu usha livingsocial dengan mydeals. hehehe yang ni tak pernah terjah lagi. thanks sharing kak :)

    BalasPadam
  2. salam kak ina.. groupon best jugak.. tp dealmates jgn la teruk giler service diaorg.. salam kenal kak..

    BalasPadam
  3. memang best promotion2 diorang.. kadang2 rambang mata tengok..

    BalasPadam
  4. Dengan MilkADeal belum ada pengalaman lagi tapi mydeals dah pernah beli barang.

    BalasPadam
  5. Thanks share. Bagus sekali guna MilkADeal

    BalasPadam
  6. saya pun banyak jimat beli kat situ sebab selalu dpt refferal :)

    BalasPadam
  7. Hurmm... nampaknya setiap laman web jualan diskaun nie tengah buat promosi... apa yang penting semoga diorang punya customer service bagus...

    BalasPadam
  8. kalau masuk milk a deal.. semua nak beli.. kena tahan nafsu untuk window shopping jeee...

    BalasPadam
  9. thanks melalui nie sya dpt menjlankan tugasan .. hehehe .. thanks ..

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers