OOO

Isnin, Ogos 26, 2013

Domino's Pizza Memang Best

Assalammualaikum
 
Sekarang ni kami sekeluarga dah jarang makan kat Pizza Hut, tak tau kenapa anak-anak lebih suka pekena Domino's Pizza.
 jadi rebutan
 
Terutama kalau ada kopon..berbaloi rasanya
Kesukaan anak-anak
Kalau beli kami suka beli macam-macam warna dan rasa..akak suka yang ni
Banyak tul mozarella cheese ni...bila makan panas-panas leh tarik panjang-panjang
Puas hati sebab tak yah beli bahan pizza yang dah naik berdentum berdentam nii sekarang ni.
Bila sampai umah boleh terus ngappppp.  Suka beli bila cukup bulan sebab poket penuh :)

12 ulasan:

  1. Kalau Ijah, lagi suka Domino's dari Pizza Hut. Wlupun agak pricey kekadang , tapi berbaloi sebab lagi sedap hehehehe

    BalasPadam
  2. sedapnya pizza yg banyak cheese..

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum kak ina, sodapnyaaa. sheila pun suka makan ni. sedap dan berbaloi daripada pizza hut :)

    BalasPadam
  4. Anak2 saya pun suka makan pizza dari Domino ni... Sebab sedap katanya....

    BalasPadam
  5. Anak2 saya pun suka makan pizza dari Domino ni... Sebab sedap katanya....

    BalasPadam
  6. Anak2 saya pun suka makan pizza dari Domino ni... Sebab sedap katanya....

    BalasPadam
  7. sedapkan kak domino nie....kami satu family dah lama beralih arah ke domino....

    BalasPadam
  8. Assalamualaikum Kak Ina. Betul lah, anak2 sy pun prefer domino dari pizza. Lebih2 lg lps pizza hut dan ada dua jenis, yg pizza hut dan yang pizza hut delivery (phd). area rumah kami covered by phd, ada jenis pizza yang jual kat pizza hut yang tak de jual kat phd... geram!

    BalasPadam
  9. Kak Ina kalau kat rumah ni anak2 pandang sepi ja pizza ni tunggu depa besar sikit kot mesti berubah seleranya.

    BalasPadam
  10. Kalau pizza nie ikut selera masing masing la kan... cuma chicken wing sedap kalau dapat ratah... eheheheh

    BalasPadam
  11. Belum pernah cuba Domino Pizza. Suatu hari nak bawa keluarga makan di sana.

    BalasPadam
  12. deno makan pizza hut je sebab kat terengganu takde domino's... nampak sedap!!!!!!

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers