OOO

Ahad, September 01, 2013

Muka Ketat!!!!

Assalammualaikum

Alahai

Ha ha ha...ingatkan cuma baju dan seluar  ajer yang ketat...rupanya muka pun ketat gak yer.

Pengomen akak si  JunAina ni komen kat N3 Glam Jap Glam Jap Dalam Paper Metro Hari Ni :)
Ok lah akak tunjuk muka akak tengah senyum lebar
comeii tak akak?
budak kecik ni memang tomeiiiii
Setiap insan  ada kekurangan dan kelebihannya.  Dari dulu memang orang kata muka akak ni garang, takut nak tegur masa jumpa kat event ataupun kat mana-mana.  

Tapi percayalah bila anda dah jumpa akak, anda akan terperanjat ..tak percaya boleh tanya geng tali barut akak.

20 ulasan:

  1. saya pun kengkadang org kata muka serious sangat. susah gak nak ubah tu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kena duk depan cermin kan ..berlatih senyum selalu ka Azian..baru leh tersenyum selalu

      Padam
  2. Tapi sebenarnya org yg muka ketat ni la bila senyum, memang manis :)

    BalasPadam
  3. Biasa muka kita nmpk garang sebab tengah focus or fikirkan Kak Ina..
    Apapun Kak Ina sgt happy go lucky orangnya..supporting sgt!

    Eh eh, mcm kenal je budak kat atas tu..=)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul tu nadia..comel tul anak kami tu..♥♥♥♥♥ suka tenguk dia

      Padam
  4. Best ler jumpa KakIna.... kakIna peramah, mana ada garang... senyuuuuum jer tadi kat rumah Along kan KakIna!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tulah pasal...ta kenal tak cinta kan along ♡♡♡♡♡♡♥♥♥

      Padam
  5. bergantung kepada keadaankan? apa yang saya tahu kak ina selalu ceria

    BalasPadam
  6. Timing ambil gambar tak sempat hendak tarik senyum tak kak. :-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul tu akubiomed..bila kena timing nanti orang suka kan♡♥♥♥

      Padam
  7. bukan ketat kak..lupa nak senyom..klau akak senyom satu hospital tg.rambutan jadi giler you!!!

    BalasPadam
  8. dh prnh jupe kak ina,...mmg peramah sgt.. :)

    BalasPadam
  9. Hurmm... Kena layan borak dan kenal baru tahu akak nei sporting orangnya....

    BalasPadam
  10. muka ketat tapi hati baik yea....aha....

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers