OOO

Ad

Jumaat, Disember 20, 2013

Alhamdulliah Ramai Yang Suka Menu Kami

Assalammualaikum

Setelah puas berbincang tentang menu akhirnya kami semua sepakat memilih masakan kenduri ala kampung untuk majlis walimah anak lelaki sulung kami.
Di sediakan oleh Man Restoran Di Nilai 3 (gambar ambil dari blog Atuk Baik) sayangnya akak tak sempat merasa juadah ni semua..bzzz layan tetamu. Buah rambutan dari kampung hb, buah oren di sponsor oleh abang ipar
ramai yang suka masak ikan masin dengan 
nanas, ayam goreng berempah, ikan keli berlada dan sambal belacan berserta ulam ulaman
Kambing panggang  3 ekor alhamdulliah jadi pilihan ramai tetamu.  Ada mashed potato, coleslaw, roti..nasib baik tukang bakar sempat simpan untuk tuan rumah..
kami order dari
http://www.kambing-goatfresh.com/
satay pula akak order dari anak buah duk kat Cheras
yang tolong bakar pun anak buah suami..
Untuk goodies saudara mara kami order cupcakes oreo..
rasanya memang enak terutama tang cream tu.  Akak pack untuk di bawa pulang untuk adik beradik akak dan suami  yang sudi tolong akak semasa kenduri ni

untuk tetamu cupcake pelbagai perasa
yang tetamu  kata sedap.
Anda boleh terjah di  
Fb the spot cupcakery at seri bangi
 Instagram thespotcupcakery
untuk rombongan pengantin perempuan
warna ikut tema lah kononnya :)..cantikkan
Jangan lupa terjah Website :  www.thespot.com.my
Alamat  : 56G jalan 8/35, seksyen 8, seri bangi
No Tel : 0389125915  0179667278
Untuk goodies adik beradik dan rombongan belah 
pempuan Homemade coklat diperbuat dari coklat berkualiti
Eena's Choc 017 3566400

bubur kacang hijau di sediakan oleh kakak ipar.  minuman pula di sediakan oleh teman setaman adik ipar kat  nilai

p/s Jangan marah yer teman-teman fb/blogger ..akak cilok gambar kat fb

13 ulasan:

  1. meriahh....sori sgt kak ina,..xdpt nak pi...ade urusan lain...semoga jupe lenkali...n tahniah dpt menantu
    -beri strawberi

    BalasPadam
  2. uiyooo...best best makanannya kak...memang terbaek la ni

    BalasPadam
  3. Memang best kak ina..kalau macam ni, hari-hari boleh pergi kenduri, hehe..

    BalasPadam
  4. sy nmpk pun sy suka kak.sodapnya nmpk!!!

    BalasPadam
  5. sedapnya kak....cup cakes .....meriah majlis kenduri nie yea......

    BalasPadam
  6. meriahnya .. tahniah kak ina

    BalasPadam
  7. Apapun.. tahniah Kak Ina..pilihan yg tepat...semua sedap-sedap belaka!

    BalasPadam
  8. Fuuhh... Banyknya variety. Alhamdulillah

    BalasPadam
  9. Berkah Barokah Insya Allah kalau menu makanan banyak disukai Kak Ina

    BalasPadam
  10. Wah masakan makan tengahari. Lain dari yang lain. Kena ikan masin dan sambal belacan memang mari. :-)

    BalasPadam
  11. Assalamualaikum k.ina pergh mengancam menunya semua nya menyelerakan...slmt pengantin baru buat kedua mempelai...

    BalasPadam
  12. tahniah kak ina dan juga pengantin baru. semoga jodoh kekal hingga ke syurga.

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers