OOO

Selasa, Ogos 22, 2017

"Traveloka Official Online Travel partner KL2017"

 "Traveloka Official Online Travel partner KL2017"

Assalammualaikum dan salam sajahtera

Sejak 2015,  Traveloka telah melebarkan sayapnya ke beberapa negara di Asia Tenggara seperti Thailand, Malaysia, Singapura, Vietnam, dan Filipina.


Pada tahun ini, Malaysia telah menjadi tuan rumah kali ke 6 sejak dari tahun 1965 bagi Sukan SEA ke 29 (SEA Games 2017), juga di kenali Kuala Lumpur 2017 (KL2017).

Traveloka sebagai penaja EMAS/GOLD Sponsor untuk KL2017 dan juga rakan perjalanan rasmi KL2017 (official online travel partner)memberi peluang untuk anda menjelajah Malaysia bersama Traveloka dengan harga yang lebih jimat.

Sempena itu, Traveloka menawarkan tawaran eksklusif untuk mana-mana tempahan tiket penerbangan ke destinasi terpilih dengan penjimatan sehingga 30% dan potongan sehingga 40% untuk tempahan hotel.


Selain dari itu di booth Traveloka di Bukit Jalil ada pelbagai peraduan menarik yang di anjurkan dan semua berpeluang untuk memenangi jumlah hadiah bernilai  RM200k tau. 

"Jom ke Booth Traveloka di KL2017"


Selain dari itu, anda boleh melihat pelbagai perlawanan yang sedang berlangsung di page http://travelokakl2017.com.my/ secara Livestream dan boleh sertai peraduan yang di sediakan di Page tersebut.

Senang ajer, cuba buat tekaan pasukan negara mana yang akan menang dalam setiap pertandingan pada hari tersebut.
Kemudian masukkan email, share di facebook, twitter dan google plus.
Sehari cuma sekali sahaja tekaan di benarkan.  Cubalah, mana tau anda akan berpeluang memenangi hadiah yang di tawarkan nanti.

Jangan terlepas untuk nikmati tawaran istimewa ini bermula sekarang sehingga 31 Ogos, tentu seronok bila dapat meneroka negara tercinta kita yang bertuah. 

Maklumat lanjut di sini.

1 ulasan:

  1. Mak aiihh, banyak betul potongan. Hotel mahal pun syok melepak...hehe

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers