OOO

Isnin, Julai 27, 2009

Abah dah balik rumah dah...

Alhamdulliah petang semalam abah dah keluar wad...tak yah gi ijn hari ni..kerna kes abah yang tak kritikal..ditangguhkan buat sementara..kat sana sekarang ni banyak kes yang lebih kritikal..tu yang di utamakan dulu.......nanti doktor call bagi tau bila nak gi ke sana.

Tapi sekarang ni abah dah kena makan 3 jenis ubat..ubat darah tinggi, kencing manis dan juga sakit jantung..biasalah dah tua....kat wad tu ada yang umur 29 tahun pun dah ada kes sakit jantung...

Terima kasih sekali buat teman-teman yang mengunjungi blog akak ni..

sekarang ni kat tmnet di jalan kuantan..ada hal sikit...update kat sinilah ni..tunggu si yana lama sangat. nanti sambung lagi..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers