OOO

Jumaat, November 06, 2009

If I'm A Ninja Assassin!!!Contest

Best gak kalau dapat tenguk tajuk cerita terbaru NiNJa ASsasin. Sebab akak ni kan peminat cerita korea..akak kenallah dengan rain ni....lagipun dulu drama dia yang fofolur tu akak suker tenguk...FuLl HousE....kalau yana lagilah minat....kalau dia ada kat sini...tentu dia ajak akak gi tenguk...


Cerita nie mengisahkan seorang kanak-kanak Raizo (Rain) telah diambil dari tepi jalan oleh Ozunu Clan, untuk dijadikan sebagai anak. Tujuannya untuk melatih beliau supaya menjadi seorang pembunuh. Nak tau sipnosis lebih lanjut kenelah click kat atas tu...dan lepas tu tgk cerita nie tau...



Best gak kalau dapat jadi cam Rain.....Kalau akak...eh..eh..eh...Firdauslah yang jadi Ninja Assassin nie .... Firdaus akan membunuh orang-orang yang merosakkan keamanan di dunia ini..Tapi ....takut nanti kena sambar petir kang...



Pastu nak tolong polis tangkap dan bunuh orang jahat kat malaysia...sekarang kat malaysia ni macam tak selamatlah pulak...hari-hari ada orang kena bunuh , kena ragut dan kena rompak...takutlah...


Jangan gelak tau.....sajer-sajer ajer ni....ni ninja dapur ajer...

Pedang ni suami akak beli masa gi ke kalimantan dulu...untuk hiasan ajer...sajer-sajer akak dan firdaus beraksi camtu..sebab nak masuk pertandingan ...tajam tau pedang...setakat potong.......(macam iklan potong kat tv tuuuuu-tapi potong apa ek) potong kepala orang boleh kot...kah..kah..kah..


p/s...untuk adik-adik bawah umur....
PLeAsE DoN'T Do It At hOmE..
sebarang risiko akak tak bertanggung jawab yer

13 ulasan:

  1. Ina...kat umah anie pun ade...bawah katil...cik abang simpan untuk keselamatan...

    BalasPadam
  2. salam kak,

    hehehe..maaf ler yea tergelak yan tgk gambar akak ngan firdaus..

    fuiyo kak..pedang tu hubby akak beli tuk gi berperang ke? hehehe...gurau2 yea..

    anyway good luck..ingat nk masuk gak tp xde model..hehehe..lgpun kt umah nie ada pisau aje...wakakaka...

    BalasPadam
  3. kekeke.. 'ganazzz' nyer firdaus bila jadik ninja tu.. :D

    BalasPadam
  4. salam...
    Waaaa.. dasyatttt nyerrr..siap berpedang2 lg..comeyyy sungguh aksi ituwww...

    BalasPadam
  5. kak ina nak tanya sket, kak ina surf je ekk memana yg pasal how to attract people to visit our blog? Maaf ler klo bertanya diluar coverage...

    Saya doakan agar abah akak sembuh sepenuhnya. Bleh balik tgk tb pepuas.

    BalasPadam
  6. canteknya keris tu k.ina..
    k.ina dah macam ninja betui2

    BalasPadam
  7. takut wooo tengok keris tu..mcm ninja betul2 daa....hehehee

    BalasPadam
  8. Wowwwww...
    Kak Ina...ganazzzz...ganazzzzz....

    BalasPadam
  9. cayalah kak ina! leh jadi ninja tu...!

    BalasPadam
  10. kak ina...
    ceria hari ann pas tgk n3 akak ni...dok gelak²..pestime tgk akak berikat muka gitu....gud luck kak!

    BalasPadam
  11. akak
    lucu tau pic akak tu
    huhu

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers