OOO

Sabtu, November 21, 2009

Terima kasih semua

Terimalah card cyber dari akak .....akak rasa terharu kerana walaupun baru setahun lebih berblog counter akak telah mencecah 100,000.....
Terima kasih teman-teman cyber, follower akak, silent reader dan adik-adik (termasuk yang pernah akak jumpa di alam realiti) dan anak-anak (sebab ada pengunjung yang sebaya dengan anak akak..kena panggil auntie/achik..wah terasa diri ni dah tua)  ..semuga anda semua tidak jemu-jemu singgah ke blog akak ni...
maaf  dipinta jika ada yang tersilap kata  dan bahasa juga perbuatan sepanjang perkenalan kita.



16 ulasan:

  1. tahniah kak ina...mmg kami tak jemu2 singgah blog akak. teruskan berblog dengan pelbagai idea n kreativiti dlm masakan, pengiklanan n peraduan hehe...

    BalasPadam
  2. salam kakina
    tahniah dah lepasi angka 100,000..wow..byak tu nak kira pakai kaki tangan x cukup kena pinjam kaki tangan dari 25000 org tu kak..hehe apa pun N tetap sokong dan ikuti akak..suker tgok n3 akak pun..mmg x jemu..sama2 lah kita berblogging ye kak..tahniah sekali lagi dgn kemenangan akak yg mcm2 tu..

    BalasPadam
  3. salam fairylilly...terima kasih yer..walaupun kamu masih baru lagi di alam blogging ni ..kamu nak jugak singgah kat blog akak..
    pengiklanan dan peraduan tu akak suker-suker ajer msk..klu menang alhamdulliah..kalau kalah boleh cuba lagi..nak mengisi masa lapang..

    salam NJ..terima kasih yer..tu baru sikit ajer..tgk kat blog mat gebu dah berjuta..dah otai..akak ni baru junior...belum sampai peringkat senior..
    yang menang tu dah kira rezeki akak..tak sangka pulak boleh menang..tulah untungnya berblogging..
    sama-samalah kita share pengalaman dan resepi ek..

    BalasPadam
  4. tahniah akakkkk...
    same2 kaseh..huhu

    BalasPadam
  5. Cayalah ina...dah 100,000 pengunjung dalam masa tak sampai 2 tahun...teruskan menulis...

    BalasPadam
  6. sama-sama k.ina... hahaha (bajet perasan nih)

    congrats yer kak ina.. teruskan menulis!

    BalasPadam
  7. salam kak ina...tahniah kak,
    ima sememangnya suka datang blog akak yang macam ada tu..dan seronok baca cerita dari akak,w/pun kekadang tu ima tak sempat nak dtg.

    BalasPadam
  8. salam kak ina..tahniah..ramai peminat kak ina

    BalasPadam
  9. alhamdulillah... tahniah k.ina. nor pun baru jer cecah 100 000 tiga hari lepas.. kiranya tahniah utk kita berdua la ya hehehe.. all the best buat k.ina

    BalasPadam
  10. salam kak ina....

    tu tanda nyer kak ina ni glamer... hehehe.... per2 pun tahniah.... semoga terus kongsi idea ngan kami sumer.....

    BalasPadam
  11. salam fiza..terima kasih...

    salam aNIe..kamu lagi hebat..ina suker baca cerita ceriti kamu...



    salan nor kb..ala ada org lain lagi foflular dari akak tau..



    salam nor secubit garam..nor lagi fofular..tak sampai setahun dah sampai jejak tu..tahniah ek..


    salam ima..tak kisahlah tak selalu datang..janji datang jenguk-jenguk..


    salam amy..ala biasa ajer tu..ada org lain lagi hebat dari akak tu..

    BalasPadam
  12. salam fiza..terima kasih...

    salam aNIe..kamu lagi hebat..ina suker baca cerita ceriti kamu...



    salan nor kb..ala ada org lain lagi foflular dari akak tau..



    salam nor secubit garam..nor lagi fofular..tak sampai setahun dah sampai jejak tu..tahniah ek..


    salam ima..tak kisahlah tak selalu datang..janji datang jenguk-jenguk..


    salam amy..ala biasa ajer tu..ada org lain lagi hebat dari akak tu..

    BalasPadam
  13. salam H4ni3..sama-sama kasih ek..

    BalasPadam
  14. Salam Kak Ina
    congrat la kak ina
    makin meletop letop blog akak ku nih...
    MANTOPSZ

    BalasPadam
  15. tahniah k ina..
    semoga terus sukses...

    semoga terus gempak dgn resepi...

    BalasPadam
  16. salam daydeck..terima kasih ek..


    salam hazlin..insyallah klu ada resepi ajer akak cuba ek..datang selalu..

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers