OOO

Rabu, Mac 31, 2010

Alhamdulliah menang lagi Project Alpha

Advertorials

Advertorial NameBlogDateCashout DateAmount
Project Alpha S2 Instant Cash - Week 4Tertunailah Hasrat Di Hati31 Mar 201002 Apr 201020.00
Project Alpha S2 Instant Cash - Week 3Tertunailah Hasrat Di Hati24 Mar 201026 Mar 201020.00
Project Alpha S2 Instant Cash - Week 1Tertunailah Hasrat Di Hati10 Mar 201012 Mar 201020.00


Alhamdulliah dapat lagi RM20.00...nak tahu kenapa minggu ke 2 tak dapat duit tu..
..sebab akak tak letak logo facebook kat sidebar blog akak...memanglah kesilapan tak di sengajakan...apa nak buat tak ada rezeki.

apa-apa pun tq nuffnang

8 ulasan:

  1. tahniah kak ina..bestnya jadi macam blog akak..blog best,menggiurkan pulak tu buat orang lapar selalu..haha..

    BalasPadam
  2. wauu..taniah..sape nak bagi kan..tapi sumer kena usaha..mana ada duit dtg bergolek..tapi apa kna mengena ngan logo facebook tu kakina?x pahamler

    BalasPadam
  3. tahniah kak ina. entry baru keluar kita sama2 saling mengingat. byk tu 20 ringgit

    BalasPadam
  4. saya tak dapat apa2 pun...saya tak tahu mana silap. tapi sekarang saya fikir, sebab tak letak logo... huhuhuhu. tq akak, for informing

    BalasPadam
  5. saya tak dpt pun.. mana silapnya yer..

    BalasPadam
  6. salam kueh tart..terima kasih..alamak merahnya pipi akak dapat pujian dari kamu.

    salam billet..terima kasih..kamu pun ada menang jugak kan.

    salam haslina..terima kasih..

    salam suemy..kalau tak letak logo di kira tak menepati syaratlah..terima kasih.

    salam maksu..oooo terpecahlah lubanglah pulak..tak lah gurau ajer..

    salam ratna.tak apa cuber lagi yer..mana tau lepas ni rezeki kamu pulak.

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers