OOO

Isnin, Mac 08, 2010

"I Just Love Good Smelling People"

 "I Just Love Good Smelling People" 
Ayat yang bagus kan...
Sape tak suka yang wangi-wangi...tolong   angkat tangan dan kaki...Wangi tu melambangkan bau harum /bersih..cam akak..suka sangat kalau semua yang wangi-wangi...barulah berseri-seri muka kita kan...

Ada ker yang suker bau busuk???
Semua tak suka kan.....kalau bau busuk  cam sampah yang berulat tu mesti  ada yang terbeluek nak muntah...pastu muka pulak cam muka cam masam macam tertelan asam jawa ajer..

Pepagi kalau pergi kerja naik pengangkutan awam....jarang ada bau busuk kan...tapi bila balik...macam-macam bau ada..boleh pengsan di buatnya...faham-faham ajerlah..nak buat camner..tahan ajerlah kan..

Lagi satu kan..... akak tak leh tahan tenguk kalau ada  ternampak kesan peluh kat bawah ketiak...lagi haru...bila angkat tangan nampaklah kesan tu...aduhai..makwe tenguk pun tak lalu.
 Artis pun tak terkecualilah kan...apa nak buat dah kantoi punya pasal
 Jadi kepada yang berkenaan silalah pakai Adidas Action 3
Anti-Transpirant ni tau......senang ajer nak guna..cuma spray...mudah kan..
Kalau tak tahu meh akak ajar...mandi dulu yer...baru pakai adidas action 3 ni..

Step 1
Silalah angkat tangan....

Step 2
Spraylah Adidas Action 3 ni...tentu rasa nyaman...

Step 3
Turunkan tangan anda dan pakailah baju yang berkenan..

Step 4
Cium sendiri ketiak anda...mesti berbau harum..tak ada lagi orang yang pengsan....

Lepas ni kan.... bila lalu aje...mesti awek-awek bukak mata....
sebab badan dah tak bau busuk lagi.....bau wangi ajer...
Kepada lelaki-lelaki yang nak jaga imej..belilah adidas action 3 ni yer....murah ajer..taklah semahal kasut dan baju berjenama..tahan  lama pulak tu... 

Jangan lupa layari  www.projectalpha.com.my dan ikuti perkembangan terkini di
www.facebook.com/projectalpha
Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and 
supported by P1 and MAS

2 ulasan:

  1. hahah.. memang pun. sape yg suke busuk2 tu memang ade masalah mental la...

    malu shiioot klu nampak ketiak basah. kes pakai deodorant yang bukan jenis kering la tu agaknye.. :)

    BalasPadam
  2. It's great to be great , but it's greater to be human.

    -----------------------------------
    Stockholm

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers