OOO

Isnin, Mac 29, 2010

I Wanna Be a Project Alpha TV Star!

 
 I Wanna Be a Project Alpha TV Star! Waduh..sape ek yang tak nak jadi Bintang TV di Project Alpha?

Sape yang tak tahu Project Alpha sila angkat tangan...aduhai..dah masuk musim ke 2 dah Project Alpha ni tau..rugi kalau tak tahu ek..

Tapi tak  apalah..akak terangkan  serba sikit yer...Project Alpha merupakan rancangan realiti online pertama siri TV yang memaparkan kehidupan bloggers terkenal dan melihat secara langsung apakah aktiviti seharian mereka.

Project Alpha juga memberikan pengiktirafan dan memberi pengaruh betapa pentingnya berblogging dalam kehidupan kita seharian..jika ingin mengetahui lebih lanjut silalah  

Bagaimana cara untuk menjadi se orang bintang di Project Alpha!

Bagaimana pula cara yang boleh anda di tampilkan sebagai seorang blogger di Project Alpha Session 3?   
 Mudah ajer!

Untuk mendapatkan  peluang keemasan ini , anda mestilah kena buat  audition dulu tau!

Senang ajer syaratnya..

Anda hendaklah menghantar video anda (dalam masa 60 saat ataupun kurang) secara kreatif mengikut cara anda sendiri dan sebutkan juga mengapa anda harus terpilih untuk berada di dalam golongan  bloggers yang telah terpilih di Project Alpha.

Selepas selesai... sila ikuti langkah seterusnya  untuk menghantar  penyertaan audition tu...

Langkah 1: Join ruumz atau Login masuk ke akaun anda.

Langkah 2:  Bergabung dengan kumpulan ruumz Alpha Projek! (Anda sedang melihat itu!)* Pilihan untuk bergabung adalah terletak di sisi kiri atas skrin anda.

Langkah 3Upload gambar video   di dalam album "Audition" di bawah ini.

Langkah 4:  Masukkan  juga tajuk  dan keterangan serba sedikit mengenai audition tersebut. s* Tips: anda juga boleh menandakan diri anda untuk video anda sehingga akan muncul pada halaman profil ruumz

Langkah 5:   
Untuk meningkatkan lagi penyertaan anda terpilih , suruh teman-teman dan keluarga untuk menyukai video anda.

Sila lihat T and C .

Tiga orang pemenang akan berpeluang tampil sebagai tetamu blogger di musim Project Alpha berikutnya dan akan memenangi hadiah  seperti berikut:-
 
Hadiah Pertama
- 3 hari 2 malam menginap di 360 Kuching Hotel, Kuching di Deluxe Room dengan sarapan pagi untuk 2 pax- Hamper hadiah  Adidas ACTION 3  bernilai RM100.00(termasuk South Africa 2010 mini ball)
-P1 W1GGY Prepaid
bernilai RM199.00

Hadiah ke 2 dan ke 3
-Hamper hadiah  Adidas ACTION 3  bernilai RM100.00(termasuk South Africa 2010 mini ball)
-P1 W1GGY Prepaid bernilai RM199.00

 Tak tahu macam mana nak buat?  Tenguklah contoh video 

di sini.


Jangan ragu-ragu lagi..Inilah peluang bagi anda untuk terpilih menjadi seorang blogger yang berjaya dan di kenali ramai..Submit audition  anda sekarang!

Ada lebih banyak hadiah yangboleh dimenangi! 


Pada  19 April 2010, sebuah pertandingan dengan hadiah  yang lebih menarik dari Adidas, P1 dan ruumz akan di adakan . Sila layari  http://projectalpha.ruumz.com

Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS. Auditions are now open! Check it out at www.projectalpha.com.my/auditions or 
/http://projectalphagroup.ruumz.com/Groups/

3 ulasan:

  1. semoga k.ina terpilih nanti ye.

    BalasPadam
  2. cayalah, rm20 to leh dpt sekilo daging batang pinang

    BalasPadam
  3. salam atty..bukan akak nak jadi tetamu kat project alphalah..nak dapatkan RMMMMMM dari nuffnang..

    salam matjoe..mana dapat daging batang pinang RM20.00 sekarang ni RM23.00 lah..

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers