OOO

Rabu, Mac 24, 2010

Yana Bisnesss kat Davangere

Dah lama Yana tak masuk gambar dalam fb dia...tak tahulah kenapa..bzzz gamaknya..bila akak jejalan kat fb senior yang suka ambil gambar..ada pulak muka dia..
 
Rupanya dia bzzzz berbisnes di BDCH Fun Fair 2010..warung ni di panggil Warung Kita oleh  1st year Malaysian BDCH Students diBapuji Audi, Davangere..mereka masak sama-sama..bisness pun sama-sama..chayoik
 sebelum berniaga kita posing dulu yer

 

pandai jugak ek anak-anak ni masak memasak ..dah duduk jauh terpaksalah memandaikan diri..kalau duduk kat malaysia ashik nak suruh mak masak ajer..

 
roti jala yang mendapat sambutan hangat
 
siap bawa bekas..nak tapau.
 
sape beli donat ni memang untung..guna coklat yang mahal..donat pun ada veg dan non veg
 
puding pun ada
 
kek batik
 
gerai yang ni jual air...ehmmm sedapnya

    

kfc pun ada ker...

 
antara menu-menu di sediakan
anak sapelah ni...rajin sungguh
 
One malaysia..
terima kasih Imanul Hassan...sebab sudi bagi auntie ambil gambar untuk di masukkan ke dalam blog auntie.

8 ulasan:

  1. Salam Kak Ina ke mana tumpahnya kuah kalau tidak ke nasi....warisi dari Akak le tu...pandai memasak!

    Kalau tumpah ke tanah kan membazir namanya!

    Tahniah Buat Akak & Yana!

    BalasPadam
  2. salam k ina...bagusnye yana mengisi masa di tempat orang...itulah berkat maknya rajin memasak, turun kerajinan tu pada anak daranya...

    BalasPadam
  3. sekali sekala buat aktiviti mcm ni seronok jugakkan kak..mana tumpah kuahnya kalau tak kat anak sendiri hehehe..akak kan pandai masak semestinya anak akak pun pandai jugak kan hehehe...

    BalasPadam
  4. salam kak ina..
    meriahnya nampak aktiviti jualan diorg tu..
    teringat time student dulu... time camni, yg tak sedap pun jadi sedap. hehe

    BalasPadam
  5. salam kak ina...memang boleh tersenyumlah kalau anak kita pandai masak...pandai disertai dengan sikap rajin tu yang menjadi...bila ada aktiviti macam ni sekurang2nya dapat menghilangkan rindu pada family.

    BalasPadam
  6. bersungguh dowang (^_^)..
    bagus la dowang buat gini kan? boleh lepaskan rindu masakan mesia..

    BalasPadam
  7. salam..terima kasih watie..akak tak pandai masaklah sebab ikut resepi..orang kalau pandai masak..campak-campak ajer pun sedap.


    salam matjoe..nak kaya apanya..berniaga sekali sekali..kalau jadi penjual sari lehlah kaya.

    salam nurul..ala dia sekali sekali ajer memasak kat sana dan kat sini..bukannya setiap hari....

    salam h4ni3..memang betul..kalau dah jauh dari tanahair..semua yang dibuat nampak sedap kan..

    salam ai..betul tu..boleh lepaskan rindu dengan masakan malaysia..

    salam ima..betul..betull...betulll

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers