OOO

Ad

Isnin, April 19, 2010

Best gi ke Gatsby Deodorant Street Fair@Time Square (Last Episod)

 Biarlah orang kata.... banyak sangat gambar kat event ni sampai nak muntah hijau menenguknya ....takkan dah ambil gambar nak simpan..kesian tau cameraman ambil gambar dari pagi hingga ke petang..

rugi tak tunjuk kat sini...betul tak...kkkkk sape lagi yang ada gambar dengan akak bagitau ek..nak masukkan kat sini...nak buktikan akak pernah jumpa kamu..pastu akak nak linkkan yer..
akak saja bawak kek lapis ais krim soda..sampai kat situ
tukar namalah pulak jadi kek lapis Gatsbylah pulak..
cilok dari blog daydeck..tq..
 Amy dan melromeo lepas ni boleh calling..calling ek.
sebab melromeo ni.jejaka indaman semalaya..single and available..
tinggi sungguh tapi dia macam pendiam..segan nak pot pet pot pet dengan dia
 baru dapat dari blog jmrblackfinger
sorrylah tak perasan..nasibbaik dia tegur akak 
Manager akak cuba nasib..
..baik sungguh bagi akak point si .saintisislam ni.. dia dapat..banyak pulak tu....dia nak balik cepat ada hal..
Hel dan Lily pun sibuk nak masuk..akak tengah ketap gigi tu
daydeck86 dan anak aka manager akak
aksi kanak-kanak riang...masa ni VIP sedang bagi ucapan
jadi kanak-kanak riang mereka ni..matjoe, sawanila 
(selalu bawa camera..kali ni dia malas nak ambil gambar) dan daydeck86
aduhai seksi sungguh aweks gatsby ni.. lepak dari 
pagi hingga lewat petang pun masih bau wangi..sebab sentiasa 
di spray oleh mereka   ini.
Jai dan Bean Moreno ..Helena tengah kipas Bean
sebab nak suruh Bean tolong tukar blogspot ke domains sendiri..
jelous dengan akak lah tu....
 
Russhdi main dengan blogger..tak tahu sape..masa 
tak kenal pun boleh jadi member..
shoalin tiger..peserta Project Alpha Season 2
Manager akak lagi...akak main yang ni ajer..senang pulak tu..dapat point banyak dari sini. ...akak serik nak beratur ..tapi kalah
eyriqazz pun nak main juga..tak perasan kalah ker menang
dia nak lawan dengan akak...mana boleh...chiss kang  akak 
masuk hospitallah pulak nanti

gelak tenguk aksi cemeraman ni..nak dpt yang terbaik
 matjoe pun naik main jugak...tapi
dia main tipu...di pi kutip kiub merah kat lantai..masa lucky draw pun mereka gunakan cara camni..kutip kertas yang telah di tulis  oleh bloggers....yg best ..point tu matjoe  bagi  kat akak...dia nak balik...tq yer
 Russhdi dan Firdaus..cuba teka sape yang menang
nak pergi makan..laparlah pulak...anak akak ni
bersama silent reader akak..firahadifa .dia tegur akak dulu
akak suruh dia tinggal jejak kat blog kalau masuk..senang
nak gi blogwalking
sorrylah..akak tak perasan gambar ni
bersama  suziey..mula-mula masing-masing mcm tak confident ajer nak tegur  sebab takut salah orang
bukan lepak  sebarang lepak..tapi berkongsi rahsia tentang blog .
Dd yang seksi(pakai seluar pendek uuuu), kawan dd,  Matjoe,  pojieBean Moreno,Lily, Eriqazz, Jai dan darkbatman
bersama staff Nuffang ..Rina. cun kan dia ni...ingat nak
jadikan bakal menantu
 shahrul,Jai, Rina, GTO dan ???????.belakang Sendra
  .nanti bagi link yer budak kat depan tu
bersama CEO Kueh tart Sendra..terkezuttt akak bila jumpa.
.budak lagi..tenguk cara penulisan  cam dah berumur 30..an
bagai nak rak si DD naik kerbau giler ni..masa nilah
dia tunjukan kejantanan dia..ahaksss..
dia ni pun menang lucky draw
bersama unlistedone nasib baik dia tegur akak..
sorrylah yer tak perasan
beratur nak ambil redeem hadiah mula-mula..
pasal dah banyak sangat point..chewah..mcm riak ajer
pastu beratur kali ke 2 dan ke 3
shiorila...first time join event Nuffnang
muka dah penat..bersama nurul..pun first time join..
sebelum lucky draw ke 2....afra..muka-muka dah keletihan...sumijelly yang bawak 2 askar (tak letih ker melayan dari pagi sampai lewat petang).dah  dekat nak habis dah ni
dah lenggang...saat-saat terakhir sebelum semua permainan 
di tamatkan dan di  beri masa untuk menukar point
Antara yang bertuah aidi-safuan...bersinar sungguh nasib di hari ni
dapat Blackberry Bold..untung memang beruntung

walaupun tak menang lucky draw..tapi rasa happy sebab sempat di interview  diatas pentas dan sempat akak promote blog kat  Mc pada petang tu..tapi sedihlah.....luper nak ambil gambar...

Happy walaupun penat..pasal lepas gi pulak lagi satu tempat..


 Ke Gatsby Deodorant Street Fair kita berjumpa
Ampunkan silap dan salah jika terkasar bahasa

 p/s..saper ada ek gambar akak  naik atas pentas....tolong bagi tau..tak sempat nak suruh anak tangkap gambarlah...
nak tenguk lagi gambar gi ke blog daydeck

thanks you Nuffnang and Gatsby

26 ulasan:

  1. Assalamualaikum Kak Ina

    wah wah meriahnya

    siap bawa bekal lagi

    Wassalam

    BalasPadam
  2. best baca enty ni.
    wow byk giler product gatsby.

    x menang ke lucky draw

    BalasPadam
  3. yg benda pink tu ape kak? macam best jer... kite x ambik pon benda alah tue.. kekekke

    BalasPadam
  4. aar... bnyk gmbr entri neh.. ehehe.. besh2..

    BalasPadam
  5. napak akak n the geng tp segan nak tegoo..btw dapat la rase kek lapis akak tu..sedap

    http://yanamalek.blogspot.com

    BalasPadam
  6. salam kakina. meriahnya gathering tu. rajinnya kakina dan bodyguards kakina tu... berbaloi dpt pulangan lebih RM300. sapa nk bagi ya tak?

    BalasPadam
  7. salam kak ina KL...
    Kak, cute muka akak bila senyum....serius nih kak....lesung pipitz..amboiii..lekuk u, mcm lesung batu....lawaaaa!!!!....

    BalasPadam
  8. KAGOM sungguh la ai ngan akak. gigih sungguh tau. hapening je ai tgk event ni. rugi lak tak join. ai mmg selalu je camni tau. nk join malas, tp bila tgk gmbr org, rasa rugi je x pegi..huhuhu..bila la rasa 'rajin' ni nk dtg agaknya..

    BalasPadam
  9. kak ina! bnyk ok barang mu dapat. hehe nice to meet you! muax

    BalasPadam
  10. waaa byk nye kak brg akak dpt... hehe bawak kek tk kasi sy sket pon.. hukhuk..

    BalasPadam
  11. salam..

    1st time komen ni, aritu ada duk belakang akak,cakap kat wife tu kak ina kl femes tau..hehe

    tak sempat tegur sebab balik awal..hehe

    BalasPadam
  12. risa pun tak sempat nak tegur kat ina..segan sebenarnya yelah kak ina kan blogger femes...

    BalasPadam
  13. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  14. Uihhh..banyoknyer gambo...ni mau satu minggu tak abis buat entry..hehe..saya rasa,saya punya entry sekurang2nya 2 minggu baru abis update gambo..hehe

    BalasPadam
  15. wah!!!
    banyak gila akak nye barang gatsby yg diredeem!!!
    whoa!!!
    tahniah2!!!
    akak pakai ke semua tu??
    boleh wat spiky nnt!
    ngeh ngeh ngeh

    BalasPadam
  16. Amboi ina...bagi kita jeles ye...

    Anie tak dpt pergilah...sedih tau...dah janji2 nak pergi terpaksa batallah pulak...

    Cik abang lagik penting...huhuhu

    BalasPadam
  17. Mualaikummusalam..memang meriah..ala mereka sibuk nak rasa masakan akak..nak ajak kat umah tak larat nak memasaknya..bagi rasa kat situ udah..

    salam Matjoe..tak ada rezekilah lucky draw tu..tak per..janji happy.

    salam firahadifa..jangan di tanyalah..akak tak tahulah..semua tu anak akak yang pilih..akak manalah tau..

    salam Jard..gambar banyak..tu pun jenuh nak buat N3.

    salam Yana..lain kali jangan malu nak tegur kroni kami..kami memang camtu..ooo masa bila pulak dpt rasa..akak tak perasanlah..

    salam Azita..betul tu..saper nak bagi benda free banyak tu kan..

    salam Mat Gebu..alamak..malunya bila kamu tegur macam tu..terima kasih yer..bilalah dpt gi sedenak ni..

    salam Ai..kamu dari dulu kata camtu..cuberlah join lain kali yer..best tau..

    salam Afra..best juga dpt jumpa kamu..muahhh

    salam || nemo mimosh || ..memang happenning ..seronok habis walaupun penat.

    salam zac zirwan ..memang bestkan..rugi tak jumpa kamu..

    salam nadrah..ala masa tu tak jumpa kamulah..insyallah lain kali yer..

    salam n@m@n ...ala famous apa ke bendanya...akak biasa-biasa ajer tak se hebat redmummy.

    salam risa..famous ker..tak lah..rugi tak bertegur sapa..insyallah lain kali jumpa lagi yer..

    salam Jai..dah ambil gambar penat-penat takkan tak nak tunjuk..kamu punyer lagi banyak lagi kot.

    salam hakim..banyak pasal banyak pulak yang sedekah point tu..semua ada hal..nak balik cepat.

    salam Anie..betul..suami lebih penting...dahlah susah nak jumpa...insyallah nanti kita jumpa di lain event yer..

    BalasPadam
  18. opssss terseksi plak dD...harus keluar urat2 jantan time naik lembu gila tu...opsssss

    http://dd2909.blogspot.com

    BalasPadam
  19. kesedapan kek lapis mu masih terasa hingga kini kak..
    mintak resepi!
    kikikiki ;p

    htpp://pojiepooh.blogspot.com

    BalasPadam
  20. salam kak ina..kak ina blogger amy tu kawan dila..tp dila xthu pun die pg kalau tahu dila ikot sekali nti leh jumpe kak ina kt event tu.. msti happening kan event tu..ruginye x pg...

    BalasPadam
  21. nak calling calling mcm mana.? kita lupa la nak minta no hp kak ina kl, hiks.. ;) xpe, ada event lain lg jumpa..

    BalasPadam
  22. ahahaha first time jumpa akak ;]

    thanks kak

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers