OOO

Jumaat, April 16, 2010

Gembiranya rasa hati..tq nuffnang..

Seronoknya menang lagi RM20.00 minggu ke 6 Project Alpha..walaupun seciput tapi rasa macam dapat sejuta rupiah.
Sekarang ni ramai sungguh masuk contest ni...kalau lambat memang payahlah..kalau ada rezeki alhamdulliah..kalau tak ada lepas ni...akak pasrah.

Project Alpha S2 Instant Cash - Week 6   http://www.kakinakl.com/14 Apr 201016 Apr 201020.00

Yang buat akak gembira ....sebab benda ni...


http://www.kakinakl.com/
Large Rec: Leaderboard: Skyscraper:

Dulu cuma dapat 8/10....sekarang ni dah up sikit...makin bersemangat nak berblog..tq nuffnang

18 ulasan:

  1. Ina...kita pun dapat...thanks to nuffnang...

    BalasPadam
  2. hehe. tak pernah join lagi benda2 ni. aiseh..

    BalasPadam
  3. WAH DAH MAKIN BERGAYA DAH KAKAK SORANG NI

    BalasPadam
  4. tahniah kak... alahai, saya tak de luck ler, saya x dpt pun week 6 punya cash, even weeks yg lain put, yet.... huhuhuhu

    lambat respon :(

    again, tahniah kak

    BalasPadam
  5. vavava , dah macam blog diva , hehehehe .

    jumpe esok kat ina , hehehe .

    BalasPadam
  6. dapat lagi. ermm kite pun dapat gak

    BalasPadam
  7. salam kak ina,mcm aner ye nak join contest alpha ni??nurul tak fahamlah hehehe

    BalasPadam
  8. wah...bintang sudah naik la..
    entah bile la bintang org nk mcm mcm tu kak ina.

    BalasPadam
  9. sudah cash x dpt..
    bintang pun cikit...huhuhu..

    apa2 pun..tahniah la kak...
    makin bergaya dgn DOMAIN baru..hehehe

    Sumijelly.com

    BalasPadam
  10. wah..rm20. bole la banjer mekdi. :p

    BalasPadam
  11. kak ina kl, esok jumpa.
    rinduuuuuuuuuuuuuuuu.! :')

    BalasPadam
  12. tali barut kak ina semua. kita jumpa esok!!

    BalasPadam
  13. kak, scrapper tu dia kira mcm mana ye? saya tengok je bintang2 tu, tapi blur.

    wah, akak dpt RM20 tu,..huhu,..bestnya!

    BalasPadam
  14. salam Anie..kita sama-sama berusaha..jadi dapatlah..

    salam amanina..study hard dulu..klu kamu tak msk lagi bagus tau..krg satu penyertaan..ahakss

    salam bean..alhamdulliah..tq di atas pertolongan kamu.


    salam nemo.tak msk camner nak dpt..betul tak.


    salam maksu..tak per..janji dah mencuba.

    salam bean..entahlah..ada yg komen camtu..akak pun hairanlah jugak.


    salam Aus..k..jumpa di sana yer..akak msh di bwh taraf divalah..

    salam cik lily..oh yer ker..tahniah..

    salam cik norfa...tak per..kamu blh mencuba memperbaiki taraf blog kamu..mungkin selepas ni kamu lagi hebat dari akak.

    salam cik nurul..kamu pergi ke laman web project alpha ..atau ke website dia..kat situ cari instant cash project alpha..skrg ni dah minggu ke 7..setiap minggu ada topik berlainan..nanti kamu msk ke web tu dulu baru kamu faham.

    salam sumijelly..tq..tak buat ker? ataupun terlambat hantar..skrg ni saingan mkn hebat..klu terlambat memang tak ada chance nak dapat..


    salam aidi..klu RM2000 bolehlah belanja..RM20 gi pasar beli ikan dapatlah 2 kg ajer..ciput ajerlah..

    salam Lovely amy..oo rindu ker..insyallah kita jumpa di sana yer..


    salam Matjoe...amboi..ke main panggil tali barut ek..sabar ajerlah..

    salam unlisted_one..kamu gi ke laman web nuffnang..pastu klik kat analistik..nanti ada gambar brp bintang kamu dpt..kat atas tu ada penerangan..

    BalasPadam
  15. salam kak ina,
    saya baru je kenal akak coz baru kenal blog.
    tahniah

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers