OOO

Khamis, April 15, 2010

Jom Join The Slurpee Contest

Bagai nak rak kami memikirkan idea nak  buat video 
Slurpee’s ni...macam-macam idea yang di cadangkan oleh anak-anak akak..berapa kali rakam dan berapa kali kena berlakon...pastu kena delete...sebab . tak ada bakat berlakon memang susah tau.  Nak kena buat video kelakar Slurpee’s  pulak tu...

Pujuk si imran pun susah...mula-mula tak nak..last-last dia setuju jadi hero dan tukang cakap (mula-mula akak cakap kat akhir video...dia boleh komen kata...ala mak tak bestlah mak cakap camtu..meh Imran yang cakap....)
 Jomlah join yer kat  Slurpee’s
Nanti dapat hadiah menarik tau...buat cam Raja Lawak tu yer..l
Jangan terkezzzut ek dengar lagu ni.......lagu metal tau.
Imran tengah mengigau nak minum  Slurpee’s.

AMARANNNN--KECILKAN VOLUME SPEAKER ANDA..TAKUT ADA YANG SAKIT JANTUNG NANTI.


Oleh sebab tak ada bakat pelawak..tentu tak ada yang gelak...betul tak?
 Lepas ni ramai-ramai vote akak ya..kat sini tau......Slurpee’s

p/s: abaikan yer dapur/peti sejuk berselerak..anak akak kata..klu cantik macam tak reallah pulak imran mengigau ke dapur cari 
.Slurpee’s

p/s: kalau nak vote silalah ke night in slurpee

8 ulasan:

  1. cubaan yang baik dari seorang amatur...

    BalasPadam
  2. good luck for the contest yea...

    BalasPadam
  3. huhuhuh not bad kak ina... gd luck

    BalasPadam
  4. 1 VOTE dari saya kak ina..Gud Luck

    BalasPadam
  5. kak ina, xleh bukak utube kt opis, x nampak ler adegan video ni. anyway good luck!!

    jom baca entry terbaru aku:
    Public Bank Gold Investment Account

    BalasPadam
  6. salam kak,

    wah, akak join ke contest ni. nanti saya vote akak..insya Allah.

    cheers!

    BalasPadam
  7. salam hazman..dah boleh vote dah..tq yer

    salam kisah sensasi..ala cuber nasib.


    salam kisahremaja..tq

    salam jogger..tq

    salam Jai..kamulah org pertama vote akak..tq very much.

    salam matjoe..nanti tenguk kat umah yer..

    salam unlisted one..tq

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers