OOO

Ad

Khamis, April 08, 2010

Mini Makeover oleh Rimmel di Project Alpha Season 2 Bloggers' Launch

Mat joe yang mula-mula akak jumpa bila sampai kat sini
kat sinilah akak  mini-makeover from Rimmel 
merasalah di make up..perasan kan...tak apa..sekali..sekali..
 nasib baik dia tak suruh bukak tudung..ada muka merahbaldu
kat dalam cermin
matjoe pun bagi sokongan kat akak..
 jurusolek akak ..
 masa akak tengah make up ni lilyputih  dan daydeck..(tak ada gambarlah pulak) pun sampai.....
 merahbaldu dengan member dia yang memberi semangat kat akak juga...cayalahhh
selepas di make up...hasil kamera akak..kamera murah
yang ni hasil kamera mahal ..si cameraman  daydeck
daydeck. ambil dekat betul...teruk kan muka akak..rasa cam nak menyoroklah pulak....silaplah jurusolek tu tak bubuh bedak asas dulu..rasanya baik akak tak makeup...lagi suka natural cam biasa..
 cameraman malam tu.daydeck.byk dia ambil gambar..
tunggu nak cilok dari blog dialah pulak
mereka tengah memikirkan camner  cara nak jadi peserta Project Alpha Season 3

13 ulasan:

  1. Salam kak Ina,

    wah lepas make over tu hampir tak kenal saya, hehehe

    BalasPadam
  2. wahhhhh kak ina x sayang kita...pic kita x ada dgn kak ina...nak majuk arr cm nie

    BalasPadam
  3. mana gambar saya kak...semalam david nak suh akak buat video Project Alpha xmau...

    BalasPadam
  4. waduh kak ina...syoknya ada orang mekapkan.... :)

    BalasPadam
  5. Natural is the best...:)

    BalasPadam
  6. serius , jeles betul . hahahak .
    diorg sme belakon ke kak nanti . hehehe

    BalasPadam
  7. Natural is the best...:)

    BalasPadam
  8. wahhh. achik! macam isteri YB. cun gilaaa! :D:D

    BalasPadam
  9. ina..berseri seri sungguh lepas di mekapkan..cantik...

    BalasPadam
  10. tu laa rasanya lepas cik abg baca entry ni, dia terus drive balik nak jumpak isteri dia.

    i rasanya meleis yg pertama sampai. mmg sengap laa dok usha2 saper yg kenal. alih2 nampak kak ina. mmg syok laa

    BalasPadam
  11. salam aidah..bertambah teruk ker bertambah vogue..?

    salam erna..oh yer ker..akak rasa cam teruk aje adalah..

    salam matjoe..betul tu..kamu org yang pertama akak jumpa..lepas tu kamu lesap..


    salam aus...selepas ni kami akan di ambil berlakon cerita bloggers vogue untuk siaran di astro ..syarikat si day deck...nantikan yer..

    salam natasha...pelan-pelan..byk sgtlah gambar..sabar yer..

    salam mr bean..akak ingatkan kamu main-main...tak ada rezeki..tak apa..insyallah lepas ni kamu pulak jadi peserta project alpha ke 3..ahakss

    hai jfook..yes...natural is the best..akak setuju.

    salam maksu..free..saper tak mau.

    salam amanina..amboi isteri datuk mana ek? Datuk R lah..

    BalasPadam
  12. chantek ape pas mekap..berseri2 gitu..:)

    BalasPadam
  13. salam nemo..oh yer ker..tak ada duit kecik nak kasilah

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers