OOO

Jumaat, April 23, 2010

SEGMEN GELEDAH DAPUR

 Sajer nak cuba nasib...kalau nasib baik...Encik Ben Ashaari sudilah datang jenguk blog akak ni.  Kalau tak ada rezeki nak buat camner kan.  Sebenarnya akak jelous tenguk member-member masak kena terjah..tu sebab akak buat N3 ni..nak lah jugak di terjah dek Encik Ben ni.

Nak kena terjah kena ikut syarat-syarat yang beliau berikan.

1.  HEADER BEN ASHAARI perlu ada

2.  Keterangan ringkas mengenai blog anda:- 
Mula-mula blog akak ni akak saje buat sebab nak menghilangkan rasa bosan bila dah duduk kat rumah..bila dah jadi fully housewife.  

Saje ajer letak resepi masakan yang selalu akak buat dan akak selalu ambil dari rumah member cyber dan juga dari Majalah..ada juga resepi akak sendiri.  Nanti senang nak buat rujukan..mana resepi yang sedap ..

3.  Keterangan ringkas mengenai blog anda:-
 Pastukan akak cerita  ppulak serba sedikit kehidupan keluarga akak...kira cam diarylah..dulu suka tulis diari..sekarang dah lenguh nak menulis..kudrat dah tak ada. 

Lepas anak akak gi melanjutkan pelajaran di India...akak tulis apa yang berlaku di sini....biar dia tahu apa yang terjadi setiap hari.  Kalau dia nak masak bolehlah dia rujuk resepi kat sini.

4.   Apakah menu istimewa yang ada dalam blog anda .. Berikan sekali linknya .. 
 Family akak terutama anak-anak memang suka dengan lauk ni...kalau buat hari-hari pun best..tapi takkan nak buat selalu..cili api ..pedas oooo...masakan orang kampung ajer ni....http://www.kakinakl.com/2010/04/ikan-bilis-dan-tempe-cili-padi.html 

  5.  Dari mana anda tahu mengenai segmen ini .. Linkkan sekali pada namanya.
Akak tahu tentang segmen ni dari rumah ummi..Ibu yang suka masak.

Dah kira ok kot..semuga selepas ni Ben Ashari sudi terjah rumah akaklah pulak.

4 ulasan:

  1. mau terjah dapur?..saya jrg masak..dapur saya kemas jer..hahaha

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum Kak Ina

    selamat maju jaya

    Wassalam

    BalasPadam
  3. tahniah kak, sudah dijelajah. saya bab masak2 ni lemau skit, hehehe, tahu makan jer...oops!

    BalasPadam
  4. wahh..kak ina pun join...hehe (^_^)

    good luck kak ina :)

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers