OOO

Selasa, Mei 25, 2010

I wanna watch Toy Story 3”

Toy Story 3 dah  nak keluar...memang cerita kegemaran anak-anak akak.....mesti anak akak si imran dan ira nak tenguk cerita ni kat panggung wayang.

Sekarang ni pun mereka suka tenguk bila siaran Astro Disney tayangkan balik  cerita Toy Story 1 dan 2.  Memang mereka suka tenguk cerita Toy Story..sebab cerita ni memang kelakar giler...kadang-kadang akak layannn jugak.

Kali  ni di buat Toy Story 3 dalam 3D...mesti gempak dalam panggung wayang bila tenguk Toy Story 3 ...3D ni kan...
Imran suka  sangat watak buzz lightyear kerana dia seorang yang sangat bijak dalam merancang bagaimana hendak menyelamatkan  kawan-kawannya masa zurg buat perkara yang jahat.
ini lah zerg yang suka mengacau buzz dan rakan-rakannya
Masa Toy Story 1 dan 2 ...mereka sibuklah nak gi ke Mc D nak beli kumpul barang permainan Toy Story..benda tu masih ada lagi dalam simpanan kami.
Oh ada watak baru rupanya....dan masing-masing dalam cerita ni dah ada pasangan..tentu best kan bila cerita ni digabungkan dengan unsur-unsur percintaan dan komidi.
Oh kali ada lagi  watak-watak baru ..suker pulak akak tenguk ..terutama si singa tu... Watak baru yang di perkenalkan dalam Toy Story 3 kali ni ialah Stretch (sutun purple lah)..
 Ken(katun.katun pun handsome ooo),
 Peas-in-a-Pod (kacang pea yang comel), 
Mr Pricklepants.(singa cute)
Alahai comelnya  Mr Pricklepants ni...cute bebeno...nanti kena cari patung watak ni....nak buat koleksi macam yang lama punya.
 
Jomlah tenguk promo cerita ..

Toy Story 3 - Trailer #2 HD 2010

 

6 ulasan:

  1. saya pun nak tengok..mmg dari kecik cite ni favourite..hehe

    BalasPadam
  2. Ina...semoga berjaya...anie pun ada buat...bebudak ni nak tengok...ari tu dpt invitation untuk Prince of Persia...memang menanti movie ni...sekali lupa nak cek mail...hari sepatutnya confirm kedatangan tak buat...huhuhu...sedih giler...tiket dah kene revoke...sedih giler...!!

    BalasPadam
  3. anak2 sy pun suka tengok toy story. they all mmg menanti toy story 3 main di pawagam!!

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum Kak Ina

    Imran suka
    Ira suka
    emak dia....!!!
    he he

    BalasPadam
  5. seronoknya kalau dapat tengok citer ni... nak ikut

    BalasPadam
  6. SALAM KAK ..

    daku pun teruja nk tgk katun ni kak .. x penah ketingalan . DVD pun wajib beli

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers