OOO

Rabu, Mei 12, 2010

Nabila Huda dah selamat bersalin..

Bila buka blog Beautifulnara..ada cerita baru..Nabila dah selamat melahirkan baby....tentu Nabila dan suami gembira kan..al maklumlah anak pertama..tahniah yer..
gambar sebelum Nabila di suruh...one..two..three...ambil nafas..pushhhhhhh
(Kredit gambar: Twitter Nabila Huda) 
 Bersalin di Gleneagles Medical Centre pada jam 4.20 petang semalam, 11 Mei 2010. Wah tentu gembira Amy Search sebab dah dapat cucu perempuan sulung yang bernama  Kheisya Laila...sedap nama tu kan..dah tentu baby girl ni comel macam Nabila juga ..
hai sekarang ni memang masa cepat berlalu...pejam celik..pejam celik dah keluar baby...dan mana tau akak pulak dapat menantu dan pastu dapat cucu...berangan weiii tak salahkan.
 disahkan dek Atok rock  di Facebook Amy Search
 ciuman mesra dari suami selepas di ijab kabul..
 Lepas ni dah bolehlah  anak amy bermain dengan cucu amy sebab mereka lebih kurang sebaya....seronok gitu..boleh kongsi permainan nanti..
Akak suka dengan lakonan Nabila dalam cerita Na O Mei..walaupun tak faham penghabisan cerita ni...sebab tak tenguk..malas pulak nak bukak dalam portal TV3 tu..

17 ulasan:

  1. comey2 gitu kan kak he...23x

    moga menjadi insan yang solehah.

    BroFramestone Blog

    BalasPadam
  2. wah...sudah bersalin ek nabila...tahniahla untuk nabila dan suami...dan juga untuk datuknya amy search...pheeewiittt...!

    BalasPadam
  3. suka tgk lakonan nabila..congrats to her..

    BalasPadam
  4. wah rajin akak buat n3 3@4 kali yer..
    apa2 pun thanks for your info

    BalasPadam
  5. patut la muka nabila berseri jer time pregnant ari tuh..anak pompuan rupanyer...

    BalasPadam
  6. ye, amy dah jadi atok. tok amy rockk

    BalasPadam
  7. harap dia kekal bahagia. jangan cerai. aminn

    BalasPadam
  8. alhamdulillah!!
    setuju ngan akak.
    mesti anak ikut comel macam mak nya..
    nama pun mantap.

    BalasPadam
  9. wah sedap nye nama anak nyeeee

    BalasPadam
  10. hadiah hari ibu la kiranya ya..hehe

    BalasPadam
  11. mesti comel cam mak dia...sedap nama anaknye..

    BalasPadam
  12. tahniah buat kedua2 pasangan suami isteri dan atoknya yang rock :)

    BalasPadam
  13. amy search jd atok rock! hehehe...
    tahniah nabila.

    BalasPadam
  14. salam kak ina...tahniah ye buat nabila dan suami...seronoknya dapat anak pompuan...mesti cute macam maknya...hehe

    BalasPadam
  15. x sabor nak tunggu nabila publish kan pic anak die..

    BalasPadam
  16. comel..harap nabila mmpu mendidik anaknya menjadi anak solehah..i.Allah..

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers