OOO

Selasa, Mei 11, 2010

Rezeki..rezeki ..alhamdulliah...buffered makin bertambah


Alhamdulliah dapat lagi rezeki buffered earnings...tak sangka dapat lagi sebanyak ini..
Dulu juga masa mula berblogging akak memang tak harapkan dapat duit..sebab buat blog saje suka-suka..nak luangkan masa lapang dan seronok dapat berkenalan dengan member cyber ...

tapi sekarang ni bila dah dapat duit dan macam-macam hadiah dari nuffnang..seronok pulak rasanya.  Walaupun akak taklah dapat sebanyak Redmummy ataupun BeautifulNara..at least akak berbangga jugaklah sebab sebagai suri rumah tangga bila orang bagi duit RM20.00 pun dah suka tau.


Dulukan akak ingatkan dengan klik mengklik kita boleh dapat duit banyak dari nuffang..rupernya tak banyak sangat..sampaikan akak pun pernah terjebak ke dalam pakatan klik mengklik..sebab geram  dan jelous tenguk member cyber yang dapat banyak duit dari nuffnang.

Nasib baik akak insaf dan akak belajar mencari rahsia macamana otai-otai ni boleh berjaya..dan lama kelamaan trafik makin meningkat naik dan buffered dari pengiklan makin bertambah.  Alhamdulliah..

Oh yer..ada member-member tanya kenapa bila mereka dah letak adds nuffnang tu tapi tak dapat duit...bukan senang tau..kena tunggu lama..akak pun tunggu 6-8 bulan barulah dapat income .  Ingat yer..jangan terlampau cepat nak duit bertambah..kena usahakan bagaimana nak improve blog masing-masing.

19 ulasan:

  1. Wow, you're doing well. All the best.

    BalasPadam
  2. saya dulu pun lama baru dpt imbuhan.tp yg penting tu lah kena rajin ..

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum Kak Ina

    Alhamdulillah
    Syukur
    rezeki

    Wassalam

    BalasPadam
  4. biler la zac nk dpt buffered cmtu..huu

    BalasPadam
  5. hehe.. bagus kak... =)

    ade dua blog rupanya

    BalasPadam
  6. alhamdulillah.
    tumpang bahagia dengan rezeki akak yang murah tu.
    tahniah ye akak!!

    BalasPadam
  7. salam kak ..

    ye betui tu , same ler cm daku kak .. dulu nak rm1 pun rs cm susah .. now dh makin naik .. syukurrrrr

    BalasPadam
  8. ai dpt 2 jer.

    tu laa i ckp, nuffnang kak ina tumbuh segar

    BalasPadam
  9. tahniah kak ina...
    alhamdulillah...
    teringin mau jadi cam kak ina nih..
    tapi kita kena kerja keras dulu la... :)

    BalasPadam
  10. aminnn...moga akak dimurahkan lagi rezeki...so leh belanja dd masakan akak yg best2 tu..ekekekeke

    BalasPadam
  11. adooii..niee yg tak reti nih...adikk tumpang blaja k...

    BalasPadam
  12. adooii..niee yg tak reti nih...adikk tumpang blaja k...

    BalasPadam
  13. salam kak ina...
    Tahniah kak, rezeki tuu..betul tu kak, saya secara jujur kan tak pernah terlibat dalam konspirasi klik klik nihh, saya klik ikut keikhlasan hati...

    BalasPadam
  14. tahniah.. byk 7..
    blog utama sy dah kehabisan buff ads..
    sebelum ni ada la jgk, kali ni dah tak ada.. cuma blog kedua dpt 2 buff tp traffic kureng.. so, erning ciput..iks..

    BalasPadam
  15. tahniah,
    makin murah rezeki
    saya pun nak blajar juga lah,
    ada ke yang nak ngajar cara nak dapat duit ni

    BalasPadam
  16. Great post, I have been after something like that!

    Kaye

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers