OOO

Khamis, Jun 10, 2010

Sape Nak Hadiah


 Akak nak bagi susu percuma ni....
Sape nak senang ajer syarat-syartnya...
1.   Hadiah Pertama....1 tin susu ni (RM46.50) dan top up RM20.00

2.  Hadiah Kedua....Top Up RM10.00


1.  Buatlah story mory tentang akak...apa yang anda tau tentang diri akak..Nak kutuk boleh saje..akak redha..


2.  Linkkan ajer blog akak dalam N3 tu...nak link kat blog terpulanglah..dan bagi link peserta kat ruangan komen yer..

3.  Akak buat untuk tempuh 2 minggu saja..bermula hari ni..maknanya tarikh akhir pada 10hb. Jun 2010.  Beri akak masa 3-5 hari hendak mengumumkan keputusan pertandingan ni.  

5.  Dan bagi akak masa juga nak hantar hadiah kepada pemenang.  Kalau area Kuala Lumpur..insyallah akak hantar sendiri...kalau area luar dari Kuala Lumpur akak akan poskan.

5.  Penyertaan terbaik akak di tentukan oleh juri yang akak pilih iaitu anak-anak akaklah..


Senang bukan...cuberlah...

37 ulasan:

  1. wah!!!!

    buat contest!!!

    awesome!!!

    insyaallah saya akan try, tak janji untie.

    malam ni saya pulang ke merbok!

    nway, selamat menonton movie malam ni ye!!!

    BalasPadam
  2. beshnya ada contest..i follow..

    BalasPadam
  3. frisolec? but i no kids wor.. lol =P

    BalasPadam
  4. selamat mengonteskan diri kak ina...semoga berjaya...

    BalasPadam
  5. Assalamualaikum Kak Ina

    wahhhh
    ada peraduan
    kalau tak buat
    boleh hadiah tak
    he he

    Wassalam

    BalasPadam
  6. Alamak ina...hadiah susulah pulak...anie takde anak kecik nak minum susu lah...heheheh

    BalasPadam
  7. wah ..ade contest..kalo adiah susu..aty kasi can org yang ade anak ..kecik .

    BalasPadam
  8. wow!! bes la...klu kutuk2 sure tak jadi pemenang ni kan kak ina? hihihi..

    Sarapan jika ingin tetap langsing

    BalasPadam
  9. wahhh kak ina pun wat contest....takpe kasi chance kat org len masuk....sy bg moral support...

    BalasPadam
  10. wah kak cm besh jer..yehuuu nak msuk

    BalasPadam
  11. KAK INA!!!

    AI JOIN (^_^)

    http://aizahkaman.blogspot.com/2010/05/kak-ina-oh-kak-ina.html

    BalasPadam
  12. Salam Kak Ina...Tq for the wish...wah dah ada contest kat sini erk!! Lucu aizah nya n3 tu...ada chance nak menang tu kak...by the way...good luck....moga sambutannya lebih menggalakkan!

    BalasPadam
  13. salam kak;
    wahh nak join gak nih...nantikan entry dari saya ye....walaupun bz tahap gaban nak join gak...hehehe...first time nak join contest kak ina nih...hehehe

    BalasPadam
  14. kak ina dah join gigih nih buat entry nak join contest akak...check it out ya....

    http://shiorila.blogspot.com/2010/06/wah-kak-ina-buat-contest-lahkak-ina.html

    BalasPadam
  15. alala...best nyer la ada entri mcm ni ek..ngee~

    BalasPadam
  16. Kecik ati..
    Mentang² la kiter nih bukan kroni dotcom, dia xingat pun yg Pojie nih org Muo gak..
    Dia duk ingat Bean jer..
    Majuk la macam nih T_T

    Love,
    PojiePooh Abdullah

    BalasPadam
  17. salam emy/mamasuri ..kenapa tak leh masuk ke blog kamu..salah link kot.

    BalasPadam
  18. hii..akak..kita joinn nihh k...

    http://ctnurmarlissaa.blogspot.com/2010/06/contest-nak-hadiahkak-ina-kl.html

    BalasPadam
  19. piercings while on accutane

    http://accutane.socialgo.com

    BalasPadam
  20. eh! ada contest! tapi saya tak buat ler kot, anak2 dah besar :)

    BalasPadam
  21. saya rasa macam nak join,tapi hadia dia susu dan topup..hurmm..saya tiada anak mahupun adik kecil..saya juga pengguna postpaid..hurmm..

    haa,tapi takpe,saya dah luahkan sikit apa yang saya rasa tentang blog kak ina dalam entry
    Blog pilihan Kueh Tart : Tertunailah Hasrat Di Hati heheh..ikhlas dari hati tu tw..saya nanti nak buat contest macam ni juga,tapi tak tahu lah nak bagi hadiah apa agaknya ehh..hurmm..

    BalasPadam
  22. TALI BARUT SUDAH JOIN:

    http://www.matjoe.com/2010/06/mari-kenal-kak-ina-kl.html

    BalasPadam
  23. kak ina, berminaty jugak, tapi bby BF tak campur susu. anyway, nice seeing u kak ina.. lama tak menjenguk.

    p.s. saya balik nest sunday, bole le jumpe ekk??

    BalasPadam
  24. salam paij 188..akak dah hantar email..setkan tempat yer..

    BalasPadam
  25. Want tattoo design ? Visit: [url=http://tattoos4everybody.com]Tattoo designs[/url]. Tons of tattoo designs waiting for you !

    BalasPadam
  26. Bet on mma, US players are welcome, recieve 140% more from first deposit ! [url=http://betonufc.info]bet on ufc
    [/url] UFC odds

    BalasPadam
  27. Howdy! I could have sworn I've visited this web site before but after browsing through many of the articles I realized it's
    new to me. Nonetheless, I'm definitely pleased I stumbled upon it and I'll be bookmarking it and checking back regularly!
    Also visit my website :: cheap nfl jerseys

    BalasPadam
  28. It's hard to find experienced people on this topic, however, you seem like you know what you're talking
    about! Thanks
    Feel free to surf my blog post :: nfl jerseys outlet

    BalasPadam
  29. This is a topic that's near to my heart... Take care! Exactly where are your contact details though?
    Feel free to surf my web site : www.chirstianlouboutinsaleoutlet.com

    BalasPadam
  30. Remarkable things here. I am very happy to look your post.
    Thank you so much and I'm having a look ahead to touch you. Will you kindly drop me a e-mail?
    Feel free to surf my web page :: christian louboutin shoes

    BalasPadam
  31. I like the helpful info you provide in your articles.
    I will bookmark your blog and check again here frequently.
    I'm quite sure I'll learn many new stuff right here!
    Best of luck for the next!

    my weblog ... cheap ralph lauren

    BalasPadam
  32. So many new products come on the market every year, and in case worn for a prolonged time, how to generate?
    If all rock, look for your own patch of crushed stone.

    Plus, Champs has replica major category baseball jerseys in Majestic.
    played for that Detroit Pirates and priests and has
    been awfully among the best gamers in nfl. http://www.

    checkmywheels.co.uk/members/conradcal/activity/279976/

    My blog post - nike air max 90

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers