OOO

Selasa, Mei 04, 2010

Wah ..tak sangka..terima kasih semua

 
klik yer kalau nak tenguk besar
Gembiranya rasa di hati bila tenguk semalam  akak punya unik visitor sampai ke seribu  lebih......tak pernah lagi dapat seramai ni...semalam merupakan hari yang bersejarah bagi blog akak..selalunya dalam 500-600 ajer...kalau hari cuti seperti sabtu dan ahad...adalah dalam 250-300 ajer..jadilah kan..
terima kasih semua di atas sokongan yang di berikan.
nilah gunanya link...kalau kedekut nak link orang lain..payahlah...tapi akak link tenguk pada kata hati jugak..bukan sebarang link yer...kebanyakkan datang dari 
link member masak memasak..
.Berita sedih sebab ranking alexia akak jatuh merudum sejak domain bertukar dari http://tertunailahhasratdihati kepada www.kakinakl.com...tapi tak apa ..insyaallah tunggulah selama 3-4 bulan barulah ada perubahan..sabar jerlah

p/s..sorrylah yer..gambar tak lawa..my manager nak gi praktikal...kenalah tangkap gambar..sebab tak reti nak ambil dari laman web...akak kan baru 50% pandai it.

19 ulasan:

  1. ohhhhh padan le tgk blog akak lain mcm jekkk...

    wahhhh .. caya la kak

    BalasPadam
  2. ermm..bilaa laa nak merase cam akak...nyekkk

    BalasPadam
  3. tahniah kak ina.. best la.. bilalah kita pula nak berada seperti akak tu.. hehe..itulah kita tengok dah takde tertuanilahhasrat dihati.. dah tukar..

    BalasPadam
  4. congrats kak ina....cayalah!~

    BalasPadam
  5. wow hebat btul trafffic akak ni. keep up the good work...

    dh lama blogging mesti laa ramai pembaca.

    i baru jugak rajin update blog, dulu x smpi seratus pon, skng jer dpt dekat 200 lebih sehari

    BalasPadam
  6. Syabas kak ina...hehehe, kita geng masak2 ni tak luas mana kan..kalau tak pi blog kita sesama sendiri, sapa lah lagiii....moga lepas ni kak ina lebih berjaya....

    BalasPadam
  7. Tahniah kak ina..

    Tinggi tu traffik akak...blogger glamer mcm akak insyaallah senang ja nak up lg tuh...

    BalasPadam
  8. tahniah kak..wah lagi semangatlah akak berblog yer hehehe..akak nak tanya alexia tu apa yer??

    BalasPadam
  9. tahniah ! takpe, akak letak banyak2 resepi, kite nak belajar. buley jadi sifu masakan nih.. ;)

    BalasPadam
  10. Jeles tgok orang meletop² visitor dia! Trafik mcanak²!

    Love,
    PojiePooh Abdullah

    BalasPadam
  11. Seronok nyaa, nak tangkap gmbar dari web tekan 'print screen' yang ada kat keyboard tu kak.. Tak pun selalu ada short form 'Prnt Scrn'. pastu paste dekat 'paint' & save! Selamat mencuba. hehehe..

    BalasPadam
  12. congrats kak..semoga tambah maju jaya..insyallah..

    BalasPadam
  13. Kak Ina mmg dag glems skang ni (^_^)
    blom ada rezeki kita nk jumpa lagi kan kak?

    BalasPadam
  14. ish3.. banyak nye beratus-ratus..sya seratus pun tak smpai

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers