OOO

Isnin, Mei 17, 2010

Who Will Win the World Cup?

Sekarang ni tengah giler bola..mana-mana orang bercerita tentang Piala Dunia.Lebih-lebih lagi orang lelaki yang sebok pasal bola.Mesti ramai yang sanggup ambil cuti semata-mata untuk tenguk bola pada pagi.Kalau dah final nanti lagi la ramai yang tak datang kerja.

Ataupun bila datang kerja..mata merah macam biji saga sebab tidur tak cukup...pastu terlelap kat tempat kerja...mungkinkah suami dan anak-anak akak camtu....kita tenguk nanti.

Negara popular  yang masuk  ke World Cup ialah Argentina, Brazil, German, England, Belanda, Itali, Perancis, Denmark dan banyak lagi la

Di antara negara-negara ini ramai pemain-pemain yang hebat seperti Lionel Messi dari Argentina, Ronaldo, Ronaldinho, Robinho Dari Brazil, Ballack, Ribery dari German, Rooney, Lampard dari England, Van Persie, Van Der Sar dari Belanda, Totti dari Itali.

Pilihan saya ialah Negara Belanda..kerana pemain dia hebat-hebat seperti Van Der Sar dan Van Persie.
Van Der Sar terkenal dengan kehebatannya menjaga gawang gol di Manchester United.
 pemain Belanda yang hebat..dengan skill yang menarik
Van Persie pula terkenal dengan kehebatan Dribbling yang agak menarik dan juga banyak menghasilkan gol untuk pasukan Arsenal

Sekarang nie Adidas ada buat promotion khas untuk kaki-kaki bola yang kemarok nak tengok bola nie.kalau korang beli Special Edition 2010 pure game dari Adidas,Korang akan dapat keychain terhad South Africa 2010 dan juga voucher RM30.00 dari P1 wimax

Kat sini adalah list harga dan lokasi untuk barang-barang edisi terhad nie.Cepat-cepat sebelum habis.

Untuk keterangan lanjut boleh pergi ke http://projectalpha.com.my/promo/

Jom layan video best ni

Ep 26/49 - Project Alpha S2




Ep 27/49 - Project Alpha S2  

Ep 27/49 - Project Alpha S2 

 

 Ep 28/49 - Project Alpha S2


Project Alpha is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS.

6 ulasan:

  1. good luck for this post.....=.)

    BalasPadam
  2. saya tak minat bola kak..biasanya bile last game baru lah saya jadi penonton tgk sape mng..HAHA

    BalasPadam
  3. all the best ye kak...dua puluh...dua puluh...hehe

    BalasPadam
  4. kakchik pun tak tahu nak jawab siapa yang akan menang sebab memang langsung tak minat bola. lainlah kalau tanya cik abe tu... kepada sesiapa yang minat bola, jemput singgah di http://wisel.net ya

    BalasPadam
  5. wah kak ina pun minat ngan bola gak ke??

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers