OOO

Isnin, Mei 03, 2010

Zee Avi - Kantoi di AIM malam tadi



 Sape tenguk AIM malam tadi...hb tenguk bola...akak layan ajerlah aim kat dalam bilik.
Afdlin Shauki dan Adibah Noor .best kan bila mereka berdua ni bergabung tenaga..kelakar tak hinggat...akak tergelak tenguk telatah mereka berdua.  Badan pun sama size kan...handsome jugak si Afdlin ni buat rambut lurus cam tu..

Suker tenguk  Aizat dan Yuna menyanyi bersama.  Dan akak suker bila album terbaik di menangi oleh Faizal Tahir (Adrenalin)

Akak memang pernah dengar lagu ni...tapi kan..akak tak tahu sape yang nyanyi..rupernya fofolur jugak ek awek ni...yang buat dia kantoi masa nyanyi lagu kantoi bila..

 

 dah jumpa dah video klip dia nyanyi malam tadi..dahlah nyanyi lagu kantoiii..dia pun terkantoiii jugak..

akak perasan  lipstik melekat kat gigi..alamak  potong stimlah tenguk...tak apa lah janji dia nyanyi best..kalaulah dia tau mesti dia malu besar ek!!!!

Yang kelakar bila  nyanyi lagu ni tapi lirik tukar lagu lain...best pulak tu...








  Lagu Kantoi Whatever dari Afdlin Shauki. 
  • Semalam You Call I, I tak answer,
  • Tak paham ke memang I dah tak suka,
  • Dari dulu I cuba nak break dengan you,
  • Tapi you ugut nak tunjuk video tu,
  • Sudahlah pyscho, jangan ganggu,
  • You pakai bomoh you ingat I tak tau,
  • You memang slalu buat I berbulu,
  • No wonderlah mak I pun tak suka you!
Afdlin Shauki ni memang artis serba boleh..

Rasanya AIM tak se meriah acara di Genting Highland ek..orang nak tepuk pun cam malass ajer..

16 ulasan:

  1. hrumm...betul tu...tak bape meriah sngt..sy pun tgk gak..tp sikit jer la..lebih menarik tgk mentor n human target.. :)

    BalasPadam
  2. kite pun nampak...ada liptik kat gigi dia...wahahah...geli lor...live pulak tu...mesti malu giler

    BalasPadam
  3. xlayan dh anugerah2 ni .. lg2 kalau cik ct wan kembang tu ado .. sure dia menang punye ler...

    ** mak aii .. sure dia dh tau tu kak , harus ler malu

    BalasPadam
  4. saya pon perasan ade lipstik kat gg die
    mesti malu kan
    tapi lagi best ABP kek genting tu
    yeahhhh
    FT menang!!!!
    dan die nyanyi sgt2 best

    BalasPadam
  5. hehhehe... penyanyi lagu Kantoi telah betul2 kantoiiii...kehkehkeh

    BalasPadam
  6. tak tengok lak..
    takleh pula bukak kak ina..
    takpe kita cuba try test lagi...
    kantoi...

    BalasPadam
  7. ai pon prasan gak lipstik dia penoh melekat kt gigi. rasa cam nk tolong lapkan je ;P

    BalasPadam
  8. ha tu la...clear je nampak...tengah2 gigi lak tuh...

    tapi saye suke time afdlin tiru gaya noh hujan...time tu jer bleh gelak tak hengat dunia...

    overall agak suram AIM neh...

    BalasPadam
  9. a'a aflin ngan kak adibah noor..veryy the meletup...

    BalasPadam
  10. betul...kesian gigi dia banyak kene lipstik...

    BalasPadam
  11. Tak sempat nak tengok mlm tadi...dgr kabar je yang siti...FT & Yuna menang...suka sgt FT menang...

    BalasPadam
  12. melayu... salah sikit je kene kutuk... nak buat macam mane.. memang susah nak puaskan hati masing masing... ikut korang la.. bangga la anda dengan apa yg dibuat oleh zee avi utk negara.. jangan hidup asyik nak mencari kesalahan org.. kalau diri tu tak perfect... tak payahlah mengata org

    BalasPadam
  13. ala gonjengjeng..sabar ajerlah..dah hebuh satu malaysia..lu apa kes

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers