OOO

Jumaat, Jun 04, 2010

Cek Ke 2. Nuffnang tak tipu..Tq

Cashout 21hb. April..dapat semalam 3hb. Jun..lama jugak kan..tapi tak apa..Tak perlah..akak tunjuk berapa jumlahnya.  Biar jadi motivasi buat semua.
Walaupun makan masa, janji nuffnang tak tipu.  Alhamdulliah dulu nak dapat kurang dari ni makan masa setahun..sekarang ni 2-3 bulan dah dapat.  Walaupun tak sebanyak otai yang lain, tapi akak puas hati.

Bulan lepas pun cash out lagi untuk cek yang ke 3.  Kita tenguk pula berapa lama ia sampai ek.

27 ulasan:

  1. tahniah kak.. bestnyer.. kebetulan skang cuti skolah..boleh bawak anak anak jenjalan

    BalasPadam
  2. salam kak ina...tahniah kak... saya baru 40 lebih... masih baru lagi kak....

    BalasPadam
  3. saya pun baru dpt ..semlm..

    BalasPadam
  4. Banyak nya..taniah2..saye baru dapat Bape ringgit je :P



    http://airfood.blogspot.com/

    BalasPadam
  5. tahniah kak ina.. hmmm nampaknya lebih kurang RM100 sebulan.... bila agakny saya nak cash out ni

    BalasPadam
  6. Jeles benar... dengan otai-otai ni. Doakan saya dapat jadi seperti kamu. Amin. Sapa nak bagi RM300++. Mohon nang yg ni plak boleh? http://innit.nuffnang.com/view.php?id=228442

    BalasPadam
  7. Assalamualaikum Kak Ina

    taniah, taniah
    rezeki cuti sekolah kut

    Wassalam

    BalasPadam
  8. congrat..rezeki tu, leh beli mcm2
    pssttt::::kak..nk menghasut ni. Jln TAR melambai2 dah tu :D

    BalasPadam
  9. wah,masyukkk...blelah belanja saya char keow teow mali camni..dah 2 kali try..memang bestttt

    BalasPadam
  10. kak, saja nak bagiu...
    saya pun dapat juga tadi... hehehe

    BalasPadam
  11. feh 3 rat tue!

    keep on bloging !

    BalasPadam
  12. tahniah ina..banyak tu..sape nak bagi..tapi akak sampai sekarang tak dapat adds nuffnang tu..asek kata ada masalah...susah jugak ye..

    BalasPadam
  13. hehe.. blanja kak. duit aku masuk tabung kahwin la

    BalasPadam
  14. dah 2-3 bulan ni, tapi tak nampak pun amount mcm akak punye. =.=

    BalasPadam
  15. tak penah dapat cek lagi. tgh tggu next month! huhu

    BalasPadam
  16. akak.bg la petua kat ain>>ngee

    BalasPadam
  17. salam kak ina..betul la tu kiraan 30 hari..bulan ni cuba kakina cash out 30hb jun..mesti cek sampai kat tangan pada 3 ogos.. :P

    BalasPadam
  18. Syukur alhamdulillah...moga lepas ni rezeki kak ina bertambah yeaa..saya pun tgh menunggu juga ni..kali yang ke - 4.....

    BalasPadam
  19. wah rezeki....bila bak belanja aiskrim ni...hehe..btw tahniah yer akak..

    BalasPadam
  20. memerlukan kesabaran + usaha kan kak

    BalasPadam
  21. congrats..mmg best tgk angka drpd hitamkan.. =)

    BalasPadam
  22. tahniah kak...saya org baru ..masih 0 lagi

    BalasPadam
  23. mcmane nk jana income dr nuffnang...ajar lah sikit kak

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers