OOO

Isnin, Jun 07, 2010

N3 Peserta Ke 2 contest akak

  Baca yer..pastu sape nak masuk masuklah...ada lagi masa ni..

Kali ni peyertaan dari http://shiorila.blogspot.com/

Wah Kak Ina buat Contest lah.....Kak Ina!!!!


Huhuhu...nak join gak contest kak ina buat nih...pasal apa? pasal hadiahnya menarik jugak nih...susu friso..ala yang mahal tu la...seumur hidup tak pernah beli susu nih...selama nih minum susu dumex je wakaka....kali ni nak gak menang susu friso...leh la my kids merasa susu mahal nih...mesti segala-galanya lebih kan?mesti lebih sedap...lebih vitamin...huhuhu memacam lebih la...waaa...nak gak....

ni lah hadiahnya seperti yang tertera di blog kak ina tuh...disamping tuh dapat gak top up no. 1 dapat top up rm20.00...no.2 lak dapat top up rm10.00..hehehe jadi la kan...lumayan gak tuh...

Pertama kali kenal blog kak ina ni kalau tak salah dari blog lemongrass aka LG yang fames ames tuh.....memang best dapat kenal blog dia memacam ada...dari masakan sampai lah ke kenangan dan pengalaman kak ina dari kecik sampai dah beranak 5 dah...dan tak lama nak dapat menantu dan cucu...wakaka...
Kak ina nih sepanjang yang me kenal memang sporting habis gigih join memacam event nuffnang walaupun terpaksa mengharungi jalan yang jam semata-mata untuk join....gigih gak buat memacam entry untuk menang hadiah yang pihak nuffnang anjurkan...dan rezeki kak ina memang murah memacam hadiah dia dapat salah satunya Black Berry curve yang dia menang tahun lepas tuh...beruntung kan dia......
pertama kali jumpa kak ina lak masa join "Gatsby Deodorant Street Fair" the largest bloggers gathering....kita dah pecahkan rekod kan kak ina.....huhuhu bangganya dapat jumpa dan bergambar dengan blogger yang famous macam kak ina...
walaupun pada mulanya malu-malu gak takut pun ada takut kak ina sombong...walhal kan kak ina teramat lah peramahnya...sampaikan memula jumpa macam dah lama kenal je...tapi sayangnya takleh nak sembang lama dengan kak ina sebab masa dah suntuk sebab memasing sibuk main game wakaka........

apapun memang best la dapat jumpa dan kenal kak ina nih di alam nyata......hope dapat jumpa lagi satu hari nanti...sebenarnya kalau tak salah rumah kak ina nih dekat je dengan rumah me cuma kami tak berkesempatan nak berjumpa-jumpaan sebab memasing sibuk aka bz sokmo...hehehe...me sibuk sebab keje kan.....kak ina cam biasa la sibuk dengan masak memasak dia yang tak habis-habis tuh...hehehe....
ok tu je la yang boleh me boleh ceritakan pasal kak ina...in person memang seorang yang sangat peramah n sangat sporting.....
boleh baca dengan lanjut kat blog kak ina...kat sini ye....daaa

1 ulasan:

  1. nak joint..
    tpi mood tgh takde giler2 nih then plak anak den takleh minum susu lain selain dumex due to ekzema..
    hmm..
    good luck tuk sape2 yg joint

    pss:kita ni dah dekat jer kak ina oii
    enta bile boleh tertembung kat nsk ker..kat selayang ker?!

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers