OOO

Jumaat, Julai 30, 2010

Munchy's Mimic to the Muzic Video Contest

Advertorial

48 hours Sticky Post. Scroll down for the latest entries.

 
Family akak memang suka makan biskut munchy music wafer...terutama Ira...dia memang bawak bekalan ke asrama..terutama yang ada coklat. 

Bila dah beli untuk Athirah mestilah  untuk  anak-anak kat rumah.  Yang tak tahan, disebabkan kesedapan Muzic wafer ni ,  kalau akak ni pun beli cepat ajer habis kena ngap. ...sebab rasa dia memang sedap giler.

Oh yer..sekarang ni ada  MUZIC WAFER "MIMIC TO THE MUZIC" CONTEST..senang ajer nak menyertainya.

 Langkah pertama


1.  Check out  MUZIC Wafer Commercial ataupun download MUZIC Wafer track.

Langkah Kedua :
  • Dah dengar rentak diakan..ada rasa tak macam nak tiru tak?  Baguslah  kalau macamtu.
  • Cari perkakas yang di perlukan (tak kiralah periuk ker,baldi kosong, kuali ker ataupun tong sampah kosong)
  • Pastu cari idea atau ilham  untuk membuat bunyi-bunyian menggunakan benda tersebut sambil membuat mimic.(.ala macam rapper buat bunyi tu..)  mengikut  kreativiti masing-masing tau.  No ciplak.
  •  Kalau dah expert, gunakan kamera dari handphone, kamera  digital ataupun camcorder dan rekodkan aksi kamu dan pastikan pack MUZIC WAFER merupakan perkara utama yang perlu ada di dalam video tersebut.
  • Pastikan juga video anda tidak melebihi 30 saat.
Langkah Ketiga :
Klik  pada  MIMIC tab untuk hantar video itu.

Langkah Keempat:
Sabarlah menanti, jikalau juri memilih video anda diantara Top 20 Finalist, kami akan memberitahu dan meletakkan video anda untuk di undi.

Dan anda berpeluang memenangi hadiah-hadiah menarik. Kesemua video untuk bahagian pertama (Part 1)  pertandingan ini mestilah dihantar sebelum 5 Ogos 2010.

Nak tau tak hadiah pertandingan ini...


Hadiah terbahagi kepada 2 stage...Stage pertama adalah apabila anda terpilih sebagai 20 finalis teratas (ngetop gitu).


Stage kedua pula apabila video anda (yang di antara 20 terbaik tu) mendapat undian terbanyak oleh para penonton..


Hadiah setiap stage adalah :

STAGE 1  :

Kesemua Top 20 Finalists akan memenangi Munchy's Hamper bernilai RM150 setiap satu.




 STAGE 2 : Rank & Vote
3 x iPad 32 GB
Tiga (3)  penyertaan

10xiPod Touch 8GB
Sepuluh (10) penyertaan

Menarik bukan??

Senang bukan.....Mana tau tiba-tiba dapat iPad free, mesti bangga tuh...jadi,jangan tunggu lagi..cepat-cepat cari dan pergi dapatkan  MUZIC WAFER Pack sekarang.

Untuk keterangan lanjut sila ke http://www.munchysmuzic.com/

19 ulasan:

  1. seronoknya dapat ipad..... bagi le kat saya satu....

    Penulisan Anak2

    BalasPadam
  2. wah bestnyer kak ina.... good luck

    BalasPadam
  3. munchys...suka makan..bukan anak2 je..dgn mak2 sekali suka...

    BalasPadam
  4. wahhhhhh...akak pon dpt advert! rezekiiiiiiiii (^_^)


    ai mmg suka mkn munchy ni kak. sedap!

    BalasPadam
  5. Nice friend..visit mine if u free ekh ;D

    BalasPadam
  6. pewittt hahaha.. kita beli munchys sebab nak masuk contest ni la kak ina :)

    BalasPadam
  7. Salam..

    Makin hari makin hangat blog kak ina.. alhamdulillah, ada rezeki/ hadiah lagi.. All da best ye dr kak sue.

    BalasPadam
  8. munchy ni memang kegemaran isteri..nak join tapi tak pandai nak rap..pinjam anak akak satt boleh?dia terror rap tgk masa digi event aritu..

    BalasPadam
  9. nape la tak berapa berminat ngan peraduan2 yg di anjurkan. dulu2 pernah gak menghantar tp sbb tak pernah sangkut walau saguhati. hehehhe,

    BalasPadam
  10. biskut ni mmg sedap...tapi tak bleh rap masa tgh makan, kang tersembur...:P

    BalasPadam
  11. kakyong masa bujang dulu, munchy wafer ni stok wajib.. suka yang hazel...

    tp skrg ni belum lagi introduce pd anak2.. nanti hari2 depa mau.. mau lucut poket ayahnye..

    BalasPadam
  12. ingatkan akak masuk. prmote je ke

    BalasPadam
  13. salam sharinginfoz..cuberlah..suruh anak kamu rap..mana tau ada rezeki nanti.

    salam maslina..tgh cari idea.kamu tak nak cuber nasib ker?

    salam angah..la..apasal good luck pulak..akak buat iklan srh kamu masuk contest ni.


    salam suzzsuzie..oo samalah kat umah ni..kalau beli cepat ajer habis.

    BalasPadam
  14. salam ai..rezeki mana boleh di tolak..

    kalau cam tu kenalah beli selalu ..tak mahal sangat pun

    BalasPadam
  15. salam suhaisweet ..terima kasih sudi jenguk kat sini

    BalasPadam
  16. salam afra..good luck semuga kali ni kamu pulak dapat yer..


    salam Sueozana ..akak buat iklan ni suruh kamu masuk..apasal kamu good luck kat akak pulak.

    BalasPadam
  17. akak, sy kena 24hrs...tanya nuffnang haritu...:)

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers