OOO

Isnin, Julai 05, 2010

Rezeki lagi...alhamdulliah

Akak join contest budak rambut cacak ni http://hakimfaridzul.blogspot.com/..dia nak gi jejalan ke India..nak jumper Shah Rukh Khan kot...sajer suker-suker buat...tak sangka pulak boleh  dapat hadiah best ni...
Alhamdulliah akak menang tempat kedua contest budak banyak duit ni..nak tenguk sila ke http://www.kakinakl.com/2010/06/contest-india-ada-malaysia-tiada.html

Akak buat N3 ni sebab anak akak belajar kat sana..jadi adalah gambar peribadi..tak yah cari kat puan google..terima kasih yer budak yang nak tukar ke dot com...

 Hadiah :

  • Tempat pertama : Ole-ole dari India+t-shirt bernilai RM 100 ringgit!
  • Tempat kedua    : Ole-ole dari India+t-shirt bernilai RM 70 ringgit!---akak punyer
  • Tempat ketiga    : Ole-ole dari India+t-shirt bernilai RM 50 ringgit
Nanti kita tenguk yer apa hadiahnya..kena  tunggu dia balik dari jejalan kat sana lah baru boleh showwww...

10 ulasan:

  1. tahniah..

    agak2 nye apa la ole2 nye tu..huhuhu

    BalasPadam
  2. tahniah kak..mahal t shirt tu..nanti tayang kat sini ek..

    BalasPadam
  3. Uihhh..tahniah kak...Jom lepak kat Pak Li kopitiam dengan eyriqazz..nuffnang sharing session..daftar cepat kak...jangan lupa bawak ayam panggang satay..hehe

    BalasPadam
  4. tahniah... memang banyak luck ni

    BalasPadam
  5. salam kak ina...yaayyy! congrats dpt hadiah lagi n lagi n lagi :D

    BalasPadam
  6. dapat hadiah lagi k ina nie..

    BalasPadam
  7. taniah kak ina...
    dah ada bau2 bollywood.... :)

    BalasPadam
  8. wah..tahniah..dapat baju mahal dari india tue

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers