OOO

Isnin, Ogos 23, 2010

Air Laici Bersoda

Tertarik nak buat air laici bersoda ni..selalu buat air laici biasa ajer. Akak ambil dari blog Nurindah...perghhhh manis wei...tak boleh buat selalu ni..senang ajer nak membuatnya.

Bahan-bahan
  • 1 tin laici
  • 1 botol air aiskrim soda ( saya guna F & n)
  • ais..ikut suker hatilah
Cara-cara 1. Campur jer dalam jug. 2 Bubuh ais dan siap untuk diminum.

13 ulasan:

  1. kalau buka blog k ina nie kena buka lepas buka, kalau tak mmg tak tahan

    BalasPadam
  2. slm ziarah blik akak...
    akak pnh dgr buah markisar tk?
    safia buat jus dia campur dgn aiskrim soda.pergh,,,masam2..menjadi..
    cubalah kak..:)

    BalasPadam
  3. huh.. tengok air ni terasa nak buat air pineapple la plak

    BalasPadam
  4. Aduhh..kak ina, ari2 ada air sedap...tahan jee lah tegok demi mengenangkan tekak yg kritikal nihh..

    BalasPadam
  5. Sib baik bukak kul 12 tghmlm..kalau bukak siang tadi......menangis jiwa...

    BalasPadam
  6. simple dan lazak tp mmg tak bole slalu minum air gas..byk gula..

    BalasPadam
  7. fuh...mujur pagi ni tak panas, kalau tak, sure terliuq!

    BalasPadam
  8. nak cuba masa berbuka nampak cm sedap

    BalasPadam
  9. laici mkn gi2 je pn sodappp.. 2 ari kwn adik buat air rambutan he3.. pelik je kita dgr.. tp adik kate ok gak rse dia..

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers