OOO

Isnin, Ogos 02, 2010

Apa beza Blogger Stastics Dan Nuffnang Analitik (Yang Mana Satu Kita Boleh Percaya)

 analitik di pagi hari sampai pukul 12.00..
Oleh sebab akak teruja dengan angka aka nombor...akak nak tanya apakah perbezaan antara kedua nombor ni..yang nuffnang punya akak fahamlah..tapi kat bawah ni tak berapa faham..  (sila klik untuk pembesaran)
untuk hari ini dari pukul 2.00 pagi hingga pukul 1.00 tengahari.
.kat nuff macam sikit ajer kan ..apasal beza ek
 Mana satu yang kita boleh percaya ...sebab banyak sangat perbezaannya no kat sini.. mungkin tali barut akak yang terror boleh terangkan dengan lebih  detail lagi
 seronok bila pembaca lain-lain negara pun melawat blog akak...walaupun bila mereka klik kat iklan nuffnang tak kan di kira..tapi akak ucapkan ribuan terima kasih bebanyak.
 
 stastik untuk bulan 4 Julai -2 August 2010 
kisah Azrina kena cerai dan imam muda yang orang ramai cari
 untuk bulan Julai 2010
kuasa link dan keywords..terima kasih kepada yang sudi linkkan akak...tenguklah dari blog mana yang selalu datang...blog chef fofolur tulah
sape lagi Ah Mat Gebu..dia lagi fofolur dari akak tau..

Akak bukan blogger hebat dan riak nak tunjuk semua ni..sajer nak bagi motivasi kepada new blogger supaya bersemangat nak berblog.

19 ulasan:

  1. tak paham jugak, tunggu tali barut akak tolong terangkan lah

    BalasPadam
  2. dni pun tak bape paham... pelik juga.. tengok kat blogger stat cam lebih ramai je pengunjung. huhu.. hairan kan...

    BalasPadam
  3. kak ina, saya lagi teruk..
    tak tau pun kat blogger pun ada benda alah tu..ahahah terukkkknyaaaa tahap buta iat saya...

    BalasPadam
  4. blogger stat kalo tak silap dia masuk semua visit, nuffnang UV....Entah la..tpi blogger stats yg bestnya maklumat lebih lengkap hinggakan orang pakai mozilla ke ie ke chrome ke ada percentage...

    BalasPadam
  5. kak ina..kalau static dari blogger tu PV dan UV mungkin bercampur sekali..mungkin la kot..

    BalasPadam
  6. Mungkin algorithm pengiraan mereka berbeda, seperti komen di atas2 itu heheheh

    BalasPadam
  7. saya memang tak faham betul.... maybe based on different time zone, sebab google kekadang ada org setkan bukan waktu malaysia sebab tu beza.....

    BalasPadam
  8. Waaaaa..jeles saye!
    Bilerla nak sampai tahap akak nehhT_T(separuh pun takperrrrr..uwaa)

    BalasPadam
  9. nak carik kt mana benda ni..tak tau pun kewujudannya

    BalasPadam
  10. salam kak ina..uikk mana ada fofuleerr..eh esok saya nak try resipi sotong tu...demi resipi akak, saya gatal pun tak pelah, siap2 ni beli pil..hahaha, insya allah esok yaa saya masak..saya link kan kat N3 akak nanti..

    BalasPadam
  11. saya langsung x faham apa2..yg tahu, nampak angka itu, itulah stat blog sy..huhu

    Entri Hari Ini : Why Vampires Suck? dan Makan & Menang RM 5,000! Hanya Di McDonalds

    BalasPadam
  12. simple je...
    Blogger stats - pageview sama macam pageview nuggnang tapi blogger stats punya pageview kira dari semalamnya

    nuffnang analytic - unique visitor.

    BalasPadam
  13. k ina popular apa? stats pun makin lama makin naik, thanks akak sebab support blogger muda

    BalasPadam
  14. akak memang popular...tidak dinafikan lagi...hehehee...ntah la kak..mana 1 nak percaya taktau la...kurang arif skit..pasal nih

    BalasPadam
  15. yg penting, ranking akak tetap melatoppppp

    BalasPadam
  16. saya memang lagi suka graf hijauuu tuuu..hehehe

    BalasPadam
  17. akk,
    sy pn sm..keliru gk..
    tp lbh percaya kt nuff kan..

    BalasPadam
  18. just drop by to say hello...i follow u..

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers